Navštíveno 927x

16.12.2009, 12:42 |
FBS to video mi nejde, ale jinak docela síla... :o)
to je jak Reality Show v Americe :-))
dyt ten přenos vidí i ten Lupič v Komerčce !
hele tech 5 odstřelovačů, to se tam krejou za tím rohem
nebo tulej k sobě zimou :-))

16.12.2009, 12:49 |
Kacko Ty primy prenosy jsou hrozny. Nemam cas cekat a pretocit to nejde.. :)
Preju dobrou trefu panu ostrelovaci.
Mě to jelo ale nějak se to seklo a už nic..
proč je to živé vysílání všude jiné? :-) To přepadli dvě banky? :-)
...aspoň kdyby tam dali nějakou pěknou buchtu, než tohle

16.12.2009, 13:41 |
hanzz Přesně jako Kacko s tím odstřelovačem!
když si to hodně zesílíte, tak slyšíte co si ti poliši říkaj u těch dveří, ted se ptal zda nemá někdo bankovní kartu u sebe, oni ty 3 mega budou tahat asi z bankomatu :-))

16.12.2009, 14:14 |
hawai jde vám to video na iDnes? celou dobu v pohodě a jakmile tam začala ta ženská kecat, tak se mi to vypnulo a nejde to
Jo, jakmile propustil druhou rukojmí a vtrhla tam URNA, tak video na idnes padlo... možná na žádost policie.
Nejlepší je zpráva na Blesku (už po ukončení zásahu): "Podle neověřených informací byl pachatel buď zadržen nebo zastřelen." To je opravdu exkluzivní informace.

16.12.2009, 14:42 |
FBS Blesk chce krev, moc krve, moře krvéééé, jinak kurva ten bulvár neprodaj :o)

16.12.2009, 14:52 |
Kesam Blesk je masakr :D

16.12.2009, 14:57 |
Rudi každopádně dobře odvedená práce!

16.12.2009, 14:59 |
hanzz ad Blesk, ono to není až tak mimo, ona totiž existuje i třetí možnost - pachatel utekl :)

16.12.2009, 15:01 |
Kacko FBS: Blesk z toho udela totalni aferu. Zjisti, ze ta zenska za pokladnou je sestrenice tety vnucky Heleny Vondrackovy a ze ten zlodej je bratr tchana syna bratrance Kaji Gotta a z toho vydedukuje, ze Topolanek ma nemanzelsky pomer s Tatanou Kucharovou a ze spolu po noci snupou koks, kterej jim pasuje z ruska Paroubek ve svem ritnim otvoru.
Jinak jako Rudi.
hanzz - pravda, zapomněl jsem, u nás v ČR je i tahle varianta možná :-)))

17.12.2009, 03:42 |
20bad myslím že dnes u URNY a ROZY slaví protože na tohle se u nich čeká někdy i celý život, elpaso s rukojmím tu ještě nebylo:-) konečně si mohli vyzkoušet na co tak tvrdě trenujou

17.12.2009, 03:44 |
20bad a jedno z hlavních pravidel při tomto je odpojení proudu do budovy, taže pašík zadnýho odstrelovace neviděl, hergot chlapy vy nekoukate na akční filmy???:-))

17.12.2009, 03:56 |
JP Takže když budu chtít něco vykrást (banku teda ne, to je IMHO nejstupidnější volba:D) a vzít rukojmí, tak jedině s notebookem + UMTS?:D
přesně tak UPSku sebou a poslat Bruce Willise hodně daleko na dovču..
no online přenos třeba z čelovky lupiče by byli daleko zajímavější :-D