Navštíveno 726x

15.12.2009, 12:26 |
ps No nebyl bych to čech, kdybych se nezeptal.
Došlo nám do firmy předvolání od PČR k podání vysvětlení na firemní auto. Moje otázka zní jednoduše. Jak se z toho vycukat? :-) Zašpinit knihu jízd (kterou nevedeme) nebo něco dalšího? O:-)
Díky

15.12.2009, 12:32 |
PlusOne | Upraveno: 2009-12-15 12:35:05
Nevycukáš se. Firma musí sdělit, kdo řídil, pokud to neudělá, bude flastr...
EDIT:
Tak možnosti sů, koukám...
[ Link ] viz. příspěvky člena PEPEK
firma neco sdelit musi, otazka je co sdeli ;-)

15.12.2009, 12:34 |
ps No té jasné, ale já jako firma můžu mít nechtěně ušpiněnou knihu jízd, kde to nepůjde přečíst né? :-)
na knihu ti PCR kasle, ta je dobra akorat pro financak. proste firma musi vedet, kdo s tim jel.

15.12.2009, 12:38 |
Kolda Nechápu, že se to tady stále řeší a každý se toho stále bojí, možností je spousta, já například vozím nábytek z Indonésie, Číny, takže tam vždy k vysvětlení zajde naše účetní a sdělí jim přesné údaje o našem obchodním partnerovi například z Indonésie, zatím vždy prošlo..
ježišmarja, špinit knihu jízd...
mam pocit, že firma body nedostane, tak akorát zaplatíš flast nebo řekneš, že s autem jel obchodní partner Muhammad Ariel, trvalý pobyt JAR. něco na ten způsob snad ještě nedávno fungovalo

15.12.2009, 12:40 |
Kolda Luke_288: přesně tak, jak říkám, prochází to v pohodě.

15.12.2009, 12:44 |
ps Co přesně jim řekne? Bylo možné přes mail?
proste praskne nekoho, koho nenajdou, chapes?

15.12.2009, 12:51 |
ps Mosím si poposednout ;-)
furt nic? prostě ať si předvolaj někoho třeba z austrálie k podání vyvětlení
jenom ay sem do republiky pak nějakej nebožák stejnýho jména nepřijel, to by bylo uvítání:-D

15.12.2009, 14:46 |
BALI řídil Hulmiho Ukolen,obchodní partner z Finska :)
No taky existuje jedna varianta, že firma uvede, že poskytla svému zaměstannci xyz firemní auto k soukromým učelům. Předvolají onu osobu a ta sděli, že vozidlo řidila jemu blízka a je to vyřešeno :)
no mi se stalo, firma mě nepráskla, nic nepřišlo