Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Xp professional error ?

o Navštíveno 590x o
o 14.12.2009, 09:33 | Daryl (A)
Za posledních 14 dnu se mi zacala na xp objevovat zajimava chyba. Přišlo se na ni tak ze zmizely lokálně nainstalovane tiskárny. U jednoho pc to hlásí při pokusu o opetovnou instalaci "přístup odepren" i když jsem Administrator ať už síťový nebo lokální. U dalšího nemám přístup do konzole jak prav tak správce zařízení i když ty soubory nalistuju. Nejde ani Microsoft update. Proste to vypadá jako by nemel prava nebo přístup do systémových složek. Problém je, ze se to během asi 10 dnu objevilo na několika počítačích cca stejného data zakoupení a instalace (identická konfigurace). Nevylučuji tedy hw chybu ale jako hw chyba se to nechová. Na všech stanicích byl instalován avg9 ale tohle by snad nezpůsobil. Odinstalace taky nepomůže.

o 14.12.2009, 14:02 | sotek
těm tiskárnám by mělo pomoct restatovat službu zařazovní tisku nebo tak nějak. Nedávno jsem i řešil špatnou odinstalaci tiskárny lexmark, která to zablokovala stejně. Pomohl gůgl, kam jsem zadal lexmark uninstaller. Na winupdate mám taky nějaký utility. S ostatním neporadím, ale jestli to je všechno takhle naráz, může to dělat nějaká aktualizace.
o 14.12.2009, 14:26 | Daryl (A)
Nepomůže ani restart pc
o 14.12.2009, 14:29 | axetom
restart pc ne:)musis restartovat sluzbu tisku koukni tu [ Link ]
o 14.12.2009, 17:18 | Daryl (A)
no ..to je neco trsku jineho ... tady je problem se zakouslym tiskem, kdezto ja mam problem se zmizelou tiskarnou, kterou nelze zpet nainstalovat. NIcmene to zkusim. Za pokus nic nedam ...
o 14.12.2009, 17:51 | tappaja
Hele koukni na posledni instalovany zaplaty, me to naposled overovalo ofisy, tak jestli tam neni nakej takovejhle zadrhel ala nelegalnost (i treba neopravena)
o 14.12.2009, 18:24 | sotek
daryl: posílal sem Ti něco na meil. Zmizelá tiskárna je problém stejné služby jako zakouslý tisk. :-)
o 14.12.2009, 20:16 | Daryl (A)
oka, rano zkusim ... drzte mi palce :)

btw: muze mi to nekdo nejak vysvetlit ? Ze to sejme 4 stroje nezavisle na sobe ? jen tak z niceho nic ? A navic ty nejdulezitejsi: reditel, zastupkyne reditele (2) a ucetni ...
o 15.12.2009, 09:02 | Daryl (A)
Zahada castecne vyresena. Nepomohly zadne tooly ani restart spooleru. Jednoduse ten adresar nemel prirazena zadna prava. Vraceni prav systemu se vse vratilo do puvodnich koleji.

Ted je ale otazka co to zpusobilo ? Mohla to byt nejaka HP aktualizace ? Na vir moc neverim, protoze antivirak nic nezachytil ani predtim, ani ted ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3188 sekund.