Navštíveno 1882x

chcic jit na tenhle film do kina a nvm zda v 3D nebo obyč podání. Právě se bojím že by mě ze 3 hod. koukání na 3D bolely oči a hlava.
Jak jdete vy?

14.12.2009, 08:23 |
Lefi rozhodně 3D¨,jinak bych o tom ani neuvažoval...Je to na to dělany :)

14.12.2009, 08:41 |
capo Rozhodně bych volil 3D.
Byl jsem minulý týden na "Vánoční koledě" v 3D, 98minut, a bez problému (jenom po prvních pár minutách mi chvilinku slzely oči :). Každopádně i tu mohu vřele doporučit.

14.12.2009, 08:49 |
Kamil rozhodně 3D, jen mi pěkně se*e, že to bude dabovaný :-(
já pudu asi obojí....nejdřív jdu 3D hned 17. do imaxu.... už jsem toho kousek 3D viděl a je to ok....
v imaxu bych ani nedabovanej film nechtěl.... číst u 3D titulky je dmnc.... ve 2D vklidu originál dabing....
koleda3D taky good :)
Už mám zapykáno na 3D verzi ve čtvrtek 17.12.
Jsem na to zvědav, je to velice nahypovaná záležitost.
RB : v kolik ? :) my jdem 22:10
2 Nismo: skorodokonalý Honza číta titulky? :o))))
Nismo.Power: Cinestar v ČB, 20:30 :o)
RB : tak to jo....sem si řikal že kvůli tomu ject až do imaxu :)
Slimák : jak kde..... celkově by mi to asi bylo putna bejt to origo v tom 3D... 80-90procent bych určitě rozuměl ale opravdu si to radši dám v dabingem ve 3D neb už to docela namáhá oči tak proč namáhat i mozek ? :D
PS : Chuck Norris samozřejmě ví s předstihem co padne za slovo v CZ dřív než je vysloveno ENG ;-)))
Kam na toho Avatara na 3D v Praze?
2 Bullman: IMAX, a keď som dobre videl tak akési 3D dávajú aj vo Village a Palace...
a na jaké místa si sedate? Do stredu či na kraj?

14.12.2009, 20:41 |
hawai nejlepší místa v kině je tak 3-4 řada od konce na střed
2 Bullman: v IMAXe skôr do stredu, nad stred... v klasickom kine sedávam vždy v poslednej rade kvôli všelijakým dôvodom...
Slim: zkus nahodit nake duvody..
Stačí jeden, vyjebaní piči puberťáci ma nekopú do chrbta a nemusím sa každých 5 minút obracať a hroziť im vymrdaním mamičiek... potom samozrejme najlepší výhľad, vo väčšine prípadov nepremávajúci ľudia predo mnou, atp.

14.12.2009, 21:21 |
FSAL no tak ja osobne si davam prostredek - prostredek (lehce vejs) a to jen kvuli, podle me, nej akustickejm podminkam
ale zalezi na nastaveni danyho kina (resp nalade technika asi), treba v Hostivari me nasrali u MJ, ze i kdyz sem byl na prostredku, tak prava efektova strana skoro nehrala (oproti levy), byl sem na MJ este na Cernaku a tam to bylo prozmenu potichu (na me)

14.12.2009, 21:25 |
DaveX Já nevím, ale slyšel jsem že v klasickém 3D multikině je lepší jít od středu dolů. Jdu do 5 řady jinak vždy sedávám doprostřed. Doufám, že to bude good.

14.12.2009, 21:47 |
KaZaN Kam na Avatara chudáci Varáci co maj sice "super" halu na chokej vo hovně, ale kino furt žádný ? )o:
kluci z Prahy poradte- kam na avatara -
cinema city flora,
palace cinemas Slovanský dům ,
Village cinemas černý most,
Village cinemas Anděl.
Jde mi o skvělý 3D zážitek, tak zkuste z vlastní zkušenosti kde se vám líbilo nejvic ...

15.12.2009, 01:00 |
Kesam A je to dobrý teda jo??

15.12.2009, 01:07 |
muSlim | Upraveno: 2009-12-15 01:08:25
2 Bullman: páli cena čo? :o))) písal si skvelý zážitok, to je podľa mňa ten IMAX :oP
Inak potom samozrejme Village Anděl, osobne Palace moc nemusím a do Cinema City už viac nevkročím :o)
Pozerám ale, že aj vo Village je cena taká istá...
Akurát som sa pozrel na program v IMAXe a celkom ma zarazilo, že je u Avataru poznámka 3D DMR, čo je remaster, takže klasika 2D film prevedený na rádoby 3D na veľkom plátne... wtf?! Myslel som si že to bude full 3D :o(
Slim: o cenu mi nejde, šel bych ikdyby to bylo za 500,-
jedu do prahy skrz to z UH.
do Imaxu nemuzu páč to tam dávají ve čtvrtek až v 16:OO a to bych se uz nemel jak dostat zpet na moravu dobrym spojem.
V tech jinsich kinech to davaji ve 14:00 a spoj stiham.
Jedu do Prahy ve stredu rano, tak jdu do Imaxu na Vanoční koledu.
Ve ctvrtek odjizdim navecer, takze bych chtel v tech jinsich kinech stihnout toho Avatara...

15.12.2009, 07:55 |
Kamil tak jsou na výběr dvě verze, buď 3D a český dabing nebo klasika 2D a původní znění
Kamil: jak jsem psali s klukama, 3D
2 Bullman: v poho, len som si robil srandu, napokon ako som písal, všade to stojí rovnako. Ale mrzí ma to, že to nie je full3D, to som si práve myslel že je :o(
jdu na toho 3D, CZ, do CineStaru v Plzni ve čtvrtek 17. :o)

15.12.2009, 12:36 |
Daryl (A)
Popravdě 3D na mne působí spíše rušivě. Neustale vnímás chyby, davas bacha abys mel hlavu rovně ... Já na to jdu klasicky do Gold Class. Nehrozí tam zadní zmrdi a jiné rušivé elementy a vychutnam si film naplno.

15.12.2009, 14:17 |
FSAL no puvodne sem chtel jit taky jen na klasiku, jako ze stejne pudu nejdriv na ni, ale pak i do IMAXu a to z toho duvodu, ze v recenzi, kterou mimo jine psala neja <|> (mi prislo), je uvadeno, ze je zde snad poprve pouzita 3D ktera nevystupuje k divakovi, ale naopak pusobi scena pro divaka, jako ze kouka do hloubky platna a ze to min rusi

16.12.2009, 19:41 |
Long je 3D a 3D:)
V porovnani jakehokoliv radoby 3D kina s Imaxem 3D je to rozdil minimalne tridy. Treba zrovna ten CineStar Plzen jsou vyhozene penize, male platno, nesedici bryle, spatny sklon celeho hlediste. Za me jenom Imax, ostatni nema smysl.

17.12.2009, 08:11 |
Daryl (A)
mno co jsem slysel a cet (i tady) tak si asi dam double v IMAXu. Dnes uz mam rezervacku na smichove, ale mozna dam nekdy o vikendu opacko v IMAXU. Kdyztak jeste ti co budou v IMAXu poreferujte zda je to opravdu takova bombice (lepsi nez klasicky 3D).