Navštíveno 792x

13.12.2009, 21:50 |
Daryl (A)
mam v pameti mlhave jeden film. Videl jsem ho par let nazpet, ale datum vyroby si netroufam odhadnout. Ale uz nejakou dobu mne irituje, ze si nemohu vzpomenout a tak to zkusim tady.
Takze hledam film dle nasledujicich indicii:
na svete existuje nekolik lidi (snad) se zvlastni schopnosti.
Tyto lidi vyhledava jedna osoba a dava je dohromady (asi do teamu).
Ty osoby maji myslim nejake znameni/znak.
Nejsem si jist, ale mam za to, ze tam figiruje (snad i zasadneji) bojove umeni.
Dej smeruje k zabraneni nejake spatne (snad magicke ?) udalosti, tkera ma ovlyvnit celou zemi (?)
Finale se snad odehrava na nejakem zimnim stadionu a jde tam snad o nejakou fyzikalni, nebo magickou anomalii, kterou ma tato parta prave zmaknout.
Mno nevim co si pamatuju a zda jsem to popsal srozumitelne ... ale rika to nekomu neco ?
mam za to, ze je to nejake becko, ale stejne to chci vedet :)

13.12.2009, 22:41 |
Kesam Saw :-) Tam mají kery na krku :D

13.12.2009, 22:59 |
axetom | Upraveno: 2009-12-13 23:00:13
kamaraduv koment: to co ku*va je? na začátku to vypadá jak serial heroes a pak to vypadá jako mortal kombat ale nakonec nic
me jeste napadl pokemon. Zaver je na nejakem stadionu. Pripomin ami to ten prvni film mew vs mewtwo
aj se to tam nedopsalo, samo ze joke:D

13.12.2009, 23:16 |
Diner taky me napadl mortal kombat, ale kdyz jsi mluvil o tom stadione, tak neni to nahodou Future Sport?

13.12.2009, 23:18 |
DaveX Liga vyjímečných
helejte kdyz uz ot tu je, poradte mi prosim:)Shanim nejakej film, scifi neco ve stylu horizont udalosti, sunshine, atd:) zna nekdo?
Kdyby se jednalo o cestování mezi paralelníma světama a tím vyhledáváním bylo namysli zabíjení vlastní osoby, takže znamení je, že ty lidi, který se vyhledavaj, jsou stejný, tak by to mohl bejt film Jedinečný (The One). Ale asi spíš ne. :-D
axetom - a co Moon(2009) mě se fakt líbil
[ Link ]
moon sem uz videl. Paradni film, taky se mi moc libil

14.12.2009, 02:23 |
Kamil Liga vyjímečných nemá závěr na stadionu
axetom - zkus Pandorum

14.12.2009, 06:45 |
Daryl (A)
Ani liga ani mortal. Oba znám a finále není ve smyslu kungfu zápasu. Ne je to pravé něco méně známého. Nenavrhujte kultovní zalezitosti nebo úspěšne trháky. Osobně bych to radil až někde kolem Battlefield Earth. Takže to bude znat fakt jen nejaký filmozrout :).
hmm něco mi to dost řiká ale budu se muset poprat s Altzheimerem :)

14.12.2009, 09:25 |
Daryl (A)
Nismo: to se já s tím Němcem peru už dlouho :)
daryl: signum rika ze prej ne nemec, ze to byl rakussak :-D
jinak to vypada i na na Xmena a nebo pokud nekdo pamatuje HE-Man - Masters of Universe s Lundgrenem

14.12.2009, 10:28 |
petis Higlander? nejakej ten poslední díl kde už nehraje Lambert???

14.12.2009, 10:32 |
pelo MS v Hokeji 2009
Madarsko vs. Slovensko ?
vsetky indície sedia ...
[ Link ]

14.12.2009, 10:57 |
Daryl (A)
ne, highlander to fakt neni ... a neni to zadny fight quest ... ten zimni stadion nebo co to bylo tam neni za ucelem poradani nejakych finalovych souboju ..je to jen "misto", kde se stane ta zaverecna vec ... neplette si to s mortalama a podobne. A rozhodne to neni nic vseobecne znameho (x-men, fantasticka 4 a podobne znam naspamet). Jsem filmove docela nakoukanej a vetsinu filmu poznam behem 10 vterin ..takze tohle je neco ... mam za to, ze jsem to chnapnul nekde ve videopujcovne, pac tam nic jineho nebylo ...
fakt uz nevim ... a zda se ze ani nikdo jinej :)

14.12.2009, 12:07 |
AR co Dragonaball? ale tam tusim neni hriste na finalni souboj ale nekde ve skalach

14.12.2009, 13:28 |
Daryl (A)
Nejsou to hry !!! Ani zápasy ...