Navštíveno 966x

Tak sem se dočetl, že od únorá má začít fungovat oficiální českej eBay. To by nebylo špatný....

13.12.2009, 10:32 |
jp1 to ne, tak snad na tom něco bude :-)
ale jo, už by mohli, když mají doménu .cz od 2001 :-D
[ Link ]
já měl za to, že už to napůl funguje
[ Link ]

13.12.2009, 11:06 |
clown funguje jen CZ preklad.., jinak o nicem. otazka je, zda nam to pomuze, nebo to bude stejny .., cesky lidi budou stale smelit s corkama a srotama jako na aukru .. od toho jim ebay nepomuze ..

13.12.2009, 12:33 |
TROY zlatej zahraniční ebay - tady je už vžitý aukro polský :(
jedine pozitivum vidim v prodeji do zahranici.
kdyz uz ode me nemec neco koupi, tak spis via ebay, nez pres allegro.
Ebay CZ ? či-li že platba dopředu čechům ? černejm čechům ? tak to nikdo nikdy žádný zboží neuvidí :-) !!!!!
nic proti nikomu, ale tohle fungovat nebude

13.12.2009, 20:21 |
Newman | Upraveno: 2009-12-13 20:22:02
na ebayi prodávám docela hodně a Němci eXtra jsou jelita - všechno chtěj posílat za domácí sazby jakoby to bylo po Německu a hlavně do druhého dne. Pořád řešim spory - zboží nepřišlo - vrať peníze ! - potom jim napíšu, že kecaj že zboží je už u nich a že to oznámim policii jako trestny čin nezákoného obohacování a oni spor stahnou a jeste daj kladne hodnoceni jako ze super - proste ZMRDI a zkousej to - berou Cechy jako totalni POWL !!! prodavam i do Anglie a Ameriky a oni jsou trpelivy a tohle si nedovoli - Toto jsou moje postřehy z prodeje věci na ebayi. Opět nic proti nikomu ...

13.12.2009, 21:11 |
Augi Newman: Pravdu díš... Prodal jsem do Rumunska, Itálie, Francie, Anglie, Španelska, Chorvatska a ani nevím, kam ještě, vše OK, ale Němci, to je kapitola sama pro sebe... :-(

13.12.2009, 21:28 |
Northsails | Upraveno: 2009-12-13 21:28:46
Newman...nechces mi poslat tu vyhruzku, kterou pouzivas ???By se mi docela hodila :o)
Northsails: no problem, pripomen se primo na email.