Navštíveno 1075x

Zdravim.. dobra zeptam se trochu jinak.. minuly muj dotaz byl smazan :-/ ... neda se zeptam se tak... muze mi nekdo poradit jak by se to dalo nejlip udelat.. dejme tomu ze mam auto ktere jsem koupil za urcitou castku... a je bez technickych papiru.. co musim udelat proto abych na to ty technicke mel a popripade kolik co stoji ?! .... aby vsechno sedelo jak ma aby nebyly problemy s PCR ... a tak dale .. poradi mi nekdo ?! jedna se o CIVIC HB 92-95 motor 1,5 LSi
hm ?! byla by rada ?... docela to potrebuju a specha to
Ted nejak nechapu, co vlastne chces. Jak bez technickych papiru, jako ze nema vubec doklady?
Pokud nema auto doklady, tak doklady na ten typ auta sehnat a prerazit cisla.

11.12.2009, 02:05 |
Rudi sjedodušeně řečeno, koupil auto bez papírů a potřebuješ ho zlegalizovat, aby mělo papíry?
no jedině opravdu sehnat papíry se štítkama a VINkem a na chvilku zaběhnout do garage...
presne tak... koupil sem auto bez TP ... a chci ho zlegalizovat....
Pepíno_Honda:prosimte a nevis kde ma CIVIC HB 92-95 VINCODE ? jako jestli to neni nejak obtizne prerobit :)
příčka za motorem, lehce přístupné místo. štítek za baterkou

boží .. díky moc.... jinak jine vychodisko asi nebude ze ?... nez tohle proste prevarit... treba ja nevim jko jestli jde vystavit novy technicak na auto nebo tak neco
bohužel není...
doklady se jentak nevystavují..