Navštíveno 590x

jakým způsobem nejlíp zrušit pevnou linku O2 a všechny s tím spojené služby? jde mi o to, že už jsem to kdysi absolvoval (rušil a objednával něco jinýho) a na tý jejich infolince mi vždycky akorát řeknou, že muj požadavek předaj kompetentnímu oddělení a že se do toho a toho dne ozvou. většinou se nikdo neozval a řešil jsem to dva měsíce.
tak jestli tu není někdo (nejlíp od O2), kdo by věděl, zda není lepší rovnou napsat dopis s žádostí nebo něco takovýho...
díky
nejlépe zajít někam na obchod kyslíka a tam to sepsat... infolinky jsou o ničem...
ted se zeptám- zkušenosti s netem od UPC? na infolince O2 jsem se touhle výpovědí dostal z 830Kč měsíčně na 525Kč měsíčně, což je už minimální rozdíl od nabídky UPC, ale byl jsem s netem O2 spokojenej, tak jestli si s UPC nenaseru do bot?

08.12.2009, 19:41 |
spunt zadnej dopis neposilej
zavolej 800 123456 nebo rovnou 800 15 15 15 .
tam jasne rekni ze chces zrusit pevnou, oni ti poslou obyc. dopis na adresu kam chodi vyuctovani, na jmeno majitele linky.
v tom dopise je kod, takze jakmile ti prijde, vytocis opet jejich linku, tam nahlasis kod. a do mesice to mas zruseny !!!
no tak jednoduché to nebude... oni to předají kompetentnímu odděleni tj budou ti volat a budou se tě ptát proč to chceš zrušit atd... a nakonec z litru jsem taky skončil na 520kč a nechal jsem O2
nj, jenže mě UPC nabízí prvních 6měsíců za 290Kč a navíc rychlejší službu, takže se to vyplatí. nakonec jsem volal tu 15 15 15, bylo mi řečeno, že do 3dnu přijde dopis s tim kodem. nakonec mi přiznala, že jde i net bez pevný, ale furt je to o dost dražší, tak zkusim změnu

09.12.2009, 10:23 |
J-T. Luke_288: To co píšeš o O2 praktikuje i UPC...
Čistě účelově jsem zkusil zrušit s UPC smlouvu a ejhle mám net 10Mbit za 249 Kč...
tak to s nima po půl roce zkusim taky :)
ale těch 10Mbit je za 249Kč ted pro každýho na 6měsíců

09.12.2009, 12:41 |
J-T. Luke_288: jj to je fakt, ale já to už mám za tuhle cenu tak dva roky nonstop :-)
a jinak spokojenost s připojením? někde jsem čet, že jim to docela padá, že snad blokujou torrenty apod

09.12.2009, 14:37 |
J-T. Spokojenost maximální. NIKDY za těch 5 let co to mám jsem výpadek nezaregistroval.
Torenty netahám ....
Rapid jede bez sebemenších problémů, zrovna včera jsem stahoval seriál Halo Halo asi 4GB a než mě zkončil film bylo to stažený :-)