Navštíveno 660x

Zná někdo tohoto boxera který se objeví v 30vteřine?
A nemyslím M.T. Díky..
[ Link ]

08.12.2009, 15:15 |
Kesam To je sport ty vole na to bych nikdy nešěl koukat jak se tam snaží zabít.

08.12.2009, 16:07 |
Zip máš pravdu Kesame, lepší jsou ultimátní zápasy
Luke: Peter McNeeley..
Kesam: Néní to tak zlé jak vypadá.. Také sem něco od boxoval.. :-) Když si vzpomenu na začátky když mě to chytlo. Ve sklepě,prádelně sme boxovali.. :-d
jo Kesame, oni jen vypadají, že jsou zlí, potom v šatně spolu pijou kakao a hrajou pexeso :-D

08.12.2009, 16:28 |
Kesam Muhamed ali tan snad ani nemá oči do dneška to musí ten mozek bejt na sračku od těch ran tak ono se to u Tysona potvrdilo že :-)

08.12.2009, 17:36 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2009-12-08 17:37:10
tak hlavní je, že tam jsou dobrovolně a dělají to, protože je to baví a o tom to je. Byl jsem párkrát na zápasech v thajském boxu bez chráničů a paráda, žádná krev nebyla a dávali si pěkně a fandilo se o 106, někdy si na nějaký zajdi a uvidíš, že se ti to bude líbit, ne pro to že se tam rvou, boxujou, ale že je to fakt pěkný sport!
A kluci z bojových sportů jsou fakt v pohodě, dobrý kámoši, lepší jak většina namachrovaných fotbalistů

08.12.2009, 17:48 |
Drtič Asi tak jak věžák....a po zápase jdou dat partičku toho pexesa u kakaa :-)
Ne, mám taky hodně kámošů thaiců a je to jak říká věžák.
No já jedu 30.12. na box do PHY do Lucerny tak jsem na to hooodně zvědavej. Ale těším se jak malej kluk...