Navštíveno 1340x

Tak tu byl dneska technik od O2 montovat pevnou linku, asi 2 hodiny jsme hledali rozvody po baraku a pak objevili zajimavou skrinku, rozmery asi 30x30, akorat puvodni telefonni vedeni pod sadrosem je rozmeru asi tak metr na metr :)) No a to co bylo za skrinkou bylo taky zajimavy, viz foto :) V tomhle bych se vazne nechtel hrabat :)

08.12.2009, 12:02 |
Bucci co je na tom složitýho??? jen telefoňáci sou prasata a nevyvazujou ale uzlujou.... asi pro to se řiká telefonní uzel
ono neni videt jeste dolu pod to, ale ta zmet kabelu je silena :)
nj řekl bych že to zapojovaly db dragisti:D
to je este sranda tohle :D

08.12.2009, 12:33 |
Yawor proč mi to připomíná mojí první instalaci v autě ?
A vlastně všechny moje ? ;o)

08.12.2009, 12:49 |
Pekys hlavní je že to funguje, ne :o)
no, jak se to vezme, pán odešel a v půlce baráku přestal fungovat net :)
ser na net mas teletext ne :D
ja jeste nemam ani zasuvku, na to zas musi prijit dalsi firma, tenhle nemohl probourat jednu zed :))

08.12.2009, 13:40 |
clown uplne normalni rozvod z dob komancu

08.12.2009, 14:16 |
Yawor luda551 :-DDDD
víte hovnajz jak má vypadat kabel :))))))
[ Link ]
co to mělo bejt??? :DDD to snad ani neni možný, aby byl někdo tak blbej:DD
johanik:My mame v panelaku neco podobnyho taky jsem nehaval od O2 a poslaly mi tam buzika na pripojeni takze jsem mel radost....
Je to uplne normalni beznej rozvod...nářez je to pak třeba ve 12ti patrovejch panelákách.
To už pak neni rozvod ale pořádnej hašiš :)
Ale furt to neni zas až tak nepřehledný jak to vypadá...technik si to "procinkne" a během chvilinky zjisti kterej drat si rozmotat :)
Horší jsou pak ty pomalý vysloužilý dědulové co už maj všecko čas a jsou schopný to hledat půl hodiny...
Ja bydlim v 5patrovym panelacku a zapojeny to mel cca za 5min nahore pripojil takovou kraksnu a ve sklepe
prozvanel..
neco podobnyho jako jena prvni fotce,jsem videl ted u kamose. Akorat jeste trosku horsi. To byla splet vsecko pozapojovany do sebe. Zkusim unej priste vyfotit...
naprosto normalni stav... delam site a s telekomunistama spolupracuju pomerne casto, tak vidim, jaka zverstva samotni pachaji a s cim se obcas musi vyporadat, kdyz to spachal nekdo pred nima...:)