Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jakou myš k notebooku?

o Navštíveno 599x o
o 08.12.2009, 11:17 | maiky46
jaké máte či by jste doporučili myši k notebooku, chtěl bych něco bezdrátového je jedno jeslti wireless nebo bluetooth. ideál aby v tom byterky vydrželi do te sem měl geniuse ve kterym vydrželi baterky 14 dní no na zabiti, a ideál aby byla ta menší a nebo jak se dělaji slimy .docela se mi i libi jak sou indukční ale neslyšel sem zatim chválu ..

o 08.12.2009, 11:48 | PK
[ Link ]

nemám ji, ale mohl sem si ji ošahat a paráda...
o 08.12.2009, 13:41 | Francouz
Asi 7 stránek myšiček [ Link ] ;o) ! Já mám tuhle [ Link ] a spokojenost ;o) !
o 08.12.2009, 16:14 | maresk
mám Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 asi rok a super, denně používána cca 5-9h, baterky cca 2 měsíce výdrž :-)) cenovka aktuálně kolem 500Kč :-D
o 08.12.2009, 16:36 | Verano
tu na prvnim odkazu mám,parádní myšička a naprostá spokojenost,akorát každy 3 měsíce měnim bateryk,v provozu denně několik hodin
o 08.12.2009, 16:40 | maiky46
maresk: na tu microsoft sem koukal celkem se mi libi a že se propojuje hlavně přes bluethoot.akorát mě pořád štou ty baterky nejradši bych něco dobíjecího a nebo bez baterek uplně tu indukční ale tam sou problemy asi pořád se zadrháváním
o 08.12.2009, 18:26 | DaveX | Upraveno: 2009-12-08 18:27:18
Mě se líbí tato: [ Link ]

Už 4 roky mám myšky od a4tech a nikdy žádný problém. Levné a kvalitní.
o 08.12.2009, 18:38 | D-door
Ja mam tento komplet [ Link ] a muzu rict ze mys mi vdrzea 4 mesice v pohode a to jsem dene na internetu.Kup kvalitni baterky:o)
o 08.12.2009, 18:46 | maiky46
no co sem většinou píšete tak to sou klasický velký myši, já bych potřeboval něco menšího nebo užšího k notesu aby se to vešlo i do kufru k němu..ale diky nahazujte dál co máte něco vyberu.
o 08.12.2009, 18:46 | tappaja
jako maresk, mam ji pres rok, baterky podle vyrobce tak mesic vydrzej (v provozu tak 16hodin denne)

Hlavne to byla v ty dobe snad jedina mysl, ktera nepotrebovala svuj BT dongle, nevim, jestli teda jde sparovat mys s vlastnim BT donglikem primo s NTB.

Jeste koukni na ty novy mysi, co umej i leskly povrchy, nekdy by se mi to fakt hodilo...
o 08.12.2009, 18:49 | D-door
ja mam radeji velkou mys protoze kdyz jsem mel malou a byl jsem dlouho u pocitace tak me bolela ruka a kdyz mam ted tu velkou tak me nic neboli:o)
o 08.12.2009, 19:41 | muSlim
Mám túto, asi mesiac, batérie ešte furt na 65%

[ Link ]

Jediné mínus ktoré to má je fakt, že stredné kliknutie je nahradené prepnutím klasického a kinetického skrolovania. Inak je úplne megasuper, padne do ruky, nepotrebuje debilný USB prijímač a funguje vždy a skvelo. S predošlými dvoma čo som testoval som mal problém po uspaní notebooku, po prebraní zo spánku sa myšky nechceli pripojiť, chcelo to reštart.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3197 sekund.