Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HELP SPĚCHÁ - Povinný ručení třeba o půlnoci?

o Navštíveno 492x o
o 07.12.2009, 20:14 | Ravo
Ahoj,
zítra se jedu podívat na káru, na kterou mám docela dobrý reference a nejspíš ji koupím. Ale jistý to samozřejmě není, chci mít možnost prohlídky a projížďky a posledního slova. Auto je dotažený z DE, techničák bude čistopis a bude na 10ti denních převozkách.

A teď jde o povinný, chtěl bych když se rozhodnu to koupit s tím rovnou odjet, protože to je celkem daleko a nechci tam za 2 dny jet znova (cca 200km) a rozhodnutí padne někdy cca v 8 večer (jedu tam po práci, dovolená nelze :-(
Není možnost to auto jakoby online pojistit, že bych někam (někomu) zavolal VINko a číslo převozky (samozřejmě i informace o káře) a vyřídil u něj povinný?

Díky za nabídky a rady, samozřejmě nechci platit ranec a nevím jestli jde to pak něják třeba elegantně ukončit a pojistit si to výhodněji (nechci falšovat prodej na někoho jinýho - holt jsem poctivec, neraďte mi ať to odjedu bez povinnýho)

Auto bude Octa I kombi, 1.9 Tdi 81kW, rv 2002, bydliště venkov, předchozí bezeškodný průběh 53měsíců.

Díky moc

o 07.12.2009, 20:19 | HIGHTOWER
online aspoň co vím tak dokud jim nedoručíš podklady, tak neplatná pojistka, je plno pojišťováků, co ti přijedou na místo a sepíší to tam s tebou, to bych viděl jako jedinou šanci a nebo ať to on pojistí třeba na 1 měsíc, tolik ho to stát nebude a není problém...
o 07.12.2009, 21:12 | Pepíno_Honda
přesně tak, ať to pojistí na měsíc..
o 07.12.2009, 22:04 | Rudi
Hlavně tušim do měsíců můžeš pojistku zrušit bez udání důvodu.
o 07.12.2009, 22:05 | Rudi
do 2 měsíců
o 08.12.2009, 06:45 | Pepíno_Honda
ale nejlepší je opravdu udělat POV na měsíc, kdy tedy automaticky za měsíc platnost končí...
o 08.12.2009, 07:08 | camron
Spousta pojišťoven nabízí povinné ke sjednání online v jakoukoliv dobu. Třeba Direct to má tak, že vyplníš online formulář, zašleš, ono ti pošlou obratem mailem smlouvu a zel. kartu, kterou si můžeš ev. vytisknout. Převedeš jim přes internetové bankovnictví peníze a v tento okamžik /kdy můžeš doložit platbu/ je pojistka účinná, takže okamžitě. A je daná lhůta tuším 2-3 týdny, do které může pojistku /povinné/ vypovědět.
o 08.12.2009, 07:55 | Veva
Nemají mít převozky svoje vlastní pojištění??
o 08.12.2009, 08:53 | wattman
Psal jsem Ti mail...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3467 sekund.