Navštíveno 677x

zdravim, budu kompletně předělávát kuchyn a dávat i nový vestavný spotřebiče (trouba, varná deska, myčka, lednice .....) nemáte někdo větší přehled jnež já? jakou značku doporučujete resp. co nééé. díky

06.12.2009, 20:44 |
choze Electrolux, Bosch, miele,
Miele by se mi určitě líbilo, ale ty ceny jsou v trochu jiným levelu :) něco takovýho cena/kvalita
Hele, tak já to řeším teď, zařizujeme kuchyň. Manželka chtěla sporák MORA, všichni co znám tak si je chválí... Myčku máme Electrolux a ledničku Whirpool. Chtěl jsem co nejvíc věcí od Electroluxu, páč je prodejci dost doporučujou. Lednice od electroluxu byla dražší, takže to nakonec vyhrála Whirpoolka. Eon navíc dává 500 z ceny zpět jakou nějakou dotaci, když používáš A+ a A++ energ. kategorie. Je pravda, že nemáme vestavný, ale jen obyčejný stojící, ale mělo by to být asi stejný.
mě zrovna ten Electrolux nic neříká, ale už je to 2. doporučení, tak zkusim po měm mrknout.
Mám doma Fagor a nic moc. Příště raději Bosch, AEG atd...
tak to je paradox, Fagor jsem měl jako jednoho z favoritů. proto se radši ptám
mam mikrovlnku, myčku, troubu, varnou desku ariston. není to žádná hoch značka, ale už dva roky všechno bez problémů funguje
Za mě Whirlpool, Bosch a Mora

06.12.2009, 21:11 |
FSAL mam vse Siemens a nemuzu si stezovat, pripadne se mrkni na Bosch
tak sem kukal v rychlosti po Electroluxu a docela zajímavý věci, pěkný a i ceny rozumný.
Máme teď nedívno koupené vše od BOSHe a maximální spokojenost..
Pokud hledas kvalitu zpracování,design a rozumnou cenu pak Siemens nebo AEG (hlavně myčky) .Mora dobra co do kvality ale nic moc design to samé Bosch,Whirpol nic moc kvalita,Fagor to samé,Ariston pokud vym bez problemu a i docela dobré ceny .Jnak Miele samo top ale nechaj si za to zaplatit.
mikrovlnka, varná deska napůl ind. napůl keram, trouba TEKA,
[ Link ] lednice elektrolux
myčka AEG
digestoř BEST
[ Link ] - typy co máme doma, bych musel někde sepsat, označení si nepamatuju
právě že bych to chtěl nějak od jedný značky, at to neni každej pes, jiná ves.

06.12.2009, 21:33 |
Shr3k Electroluxem a Whirlpoolem člověk nic nezkazí, stačí si přečíst recenze a zkušenosti třeba na mall.cz. Výhodou je opravdu velký rozsah sortimentu, hodně designových řad.
nám bylo doporučeno vybrat pro různé spotřebiče různé značky, ale co člověk to názor.
a to že rohovou digestoř sehnat není prdel, to je na jindy .o))
Pokud možno tak se vyhni Ariston, Indesit, Ardo... prodával jsem a dost problémů. U lednic byli ze začátku problémy s Electroluxem a jejich nofrost lednicemi. U vestavných trub zase u Conceptu praskali přední skla! Pokud chceš všechno v jedné značce a nezruinovat konto tak mrkni na Baumatic, Fagor, Gorenje (to samé jak mora v podle mě hezčím designu) ... jinak samo Bosch, Siemens, Miele ale to je jiná třída :(
Je to přesně tak že nejlepší jsou ruzní značky. Lednice Liebher,Sporak-trouba-mikro Siemens,Myčka AEG,Digestoř je buřt a dřez od Franke a mas supr sestavu.
TomasW: to mě zajímalo, čemu se třeba vyhnout, co je problémové atd. díky.
měl jsem Ardo myčku,pračku,troubu,desku a to hned po záruce pochcípalo. Po dluhodobém zkoumání vyhrál Siemens a max. spokojenost.

07.12.2009, 01:35 |
Augi Buď vlastenec! MORA!

07.12.2009, 10:49 |
choze Moru jedine zadarmo, jinak nee :(

07.12.2009, 10:55 |
Pekys mám Baumatic troubu a desku a v pohodě, jen bacha na plynový sklokeramiky, ty se strašně debilně čistěj a pokud nezměnily ty litinový kříže, tak na nich nejsou moc stabilní pánve.
Myčku bych bral bud Miele (už nejsou cenově tak moc vejš), nebo AEG a Bosch.

07.12.2009, 20:28 |
Pepe Augi: ja to zkousel, ale kombinace modryho displeje na digestori, cerveneho na desce, zeleneho na mikrovlnce a nevim jakeho na mycce mne vylecila.
Co takhle vybirat treba dle parametru? Prece jen hlucnost u mycky 42 nebo 57 dB je docela rozdil...