citace od spokojené klientky z exotické dovolené:
"Doporučuji také zmíněné výlety, opravdu to stálo za to. Jen u jediného výletu nabádám k opatrnosti a zvážení:
Chtěly jsme jet na ostrovy Los Roques (národní park, souostroví více než 50 ostrovů, prý nádherné šnorchlování, celodenní výlet all inclusive 265 USD), nakonec však z cesty sešlo, protože byl pro nedostatek zájemců zrušen let. Když jsem v hotelu dala najevo zklamání, protože jsem tam opravdu moc chtěla jet, dověděla jsem se, že mám děkovat vyšší moci za ochranu, protože se létá malými letadly velmi blízko u hladiny moře a přibližně jednou za dva týdny letadlo spadne. Cestující prý většinou přežijí, ale například v červenci jich tam zahynulo 14 a dodnes ani nenašli těla. Takže nakonec jsem byla i docela ráda, že tenhle výlet nevyšel..."

07.12.2009, 19:01 |
Kacko Takhle jsem se chlamal v loni lete, kdyz jsem se v egypte seznamil s tricitkou, ktera si sama zaletela na dovolenou a rodinu nechala doma. Denne si to tam rozdala s cca 2 typkama z personalu a pak to na webu hotelu okomentovala(v tomto smyslu) "Prijemny a ochotny personal, all inclusive vyborne. Doporucuji."