Navštíveno 434x

06.12.2009, 10:56 |
Dušan poraďte někdo, koupil jsem LCD, zapojil anténu, pustil automatický ladění a najde mi to jen čt1, čt2,čt4 a sport. Nechytnu Novu ani primu. Na stejné anténě mám prašivej setobox za 700,- který chytne vše. Co dělám blbě?
blbě nejspíš nic, tohle je normální, každej výrobce má jinak citlivej tuner a pokud tam máš signál na hraně, tak to ta TV prostě nepobere, možná pomůže přidat zesilovač nebo pootočit anténou

06.12.2009, 19:30 |
Dušan tak jsem po dalším dni přemýšlení odtáhl LCD na místo kde mám steobox, vytáh z něj kábl a vrazil přímo do LCD. Co se nestalo, naladil jsem vše a v super kvalitě. Ještě si vzpomínám že na původním místě býval těsně před napojením do televize takový "anténářsný" dílek něco jako trubička 10cm napojená jako prodloužení koaxu před televizí. Ten jsem samozdřejmě vyhodil už před lety jako že je to nějaký nesmysl. Od té doby tam telka nebyla...
A na jakou anténu si to měl připojený předtím v jiné místnosti?

06.12.2009, 21:13 |
Dušan antena je jedna pro celej můj dum, je rozvedená na dvě telky + na třetí mam samostatný satelit Skilink, vrá mě hlavou jestli za to nemohla ta součástka