Navštíveno 855x

Nějak se mi nedaří najít žádný zajímavý telefon.
Zaujal Samsung Corby, ale neumí to nijak zajímavé fotky na dnešní dobu.. .
Nemáte nějaký typ? s cenou od 5k? Musí to mít MP3 přehrávač a paměťovku, rádio, BT a hezký design pro holku
sice lehce nad 5tis., ale co třeba Nokia E66
[ Link ]

06.12.2009, 11:50 |
TROY 6220c pro ženskou? No to by dopadlo ;) páč jestli má nehty tak si ani neťukne
Zkusil bych Nokia 6600 Fold
5310 xpressMusic ve sladěné barvě je pro slečnu paráda...akorát vyzkoušet, jak se bude ovládat
5310 nelíbí
6600 daleko zajímavější. Jdu to někam do města prozkoumat

06.12.2009, 14:27 |
hawai | Upraveno: 2009-12-06 14:30:04
me osobne nokie nikdy nezaujaly. co se treba kouknout po nejakem SE ? co jsem vzdy mel SE ja, tak na fotak si nemuzu stezovat

06.12.2009, 14:39 |
hawai treba tohle si myslim ze pro holku v pohode
[ Link ]

06.12.2009, 14:40 |
Nismo.Power | Upraveno: 2009-12-06 14:43:27
mě osobně nokia přišla jako nejlepší firma na telefony ovšem to bylo možná tak před 10ti lety co si vybudovali jméno a začli sekat kšunty jako baťa cvičky s tim že když si to lidi kupujou tak proč by jsme to dál nevyráběli když si lidi naivně myslej že jsme stále dobrý.......
co třeba
[ Link ] popř. tohle má kámoška a docela si chrochtá jak jí to vyhovuje....
[ Link ] to je jako tchán, řikal že chce telefon na přehrávání hudby tak co si má koupit, tak mu řikám hlavně ne nokii kup si nějakej "W" od SE to je na hudbu stavěný..... no samo přišel s XpressMusic s tim že operátor neměl jinej.... to je jako hučet do sudu , od tý doby už je nokia na druhý reklamaci a stejně tam nic nefunguje tak jak by člověk očekával takže si k vánocum asi koupí SE....

06.12.2009, 15:11 |
kupis Já kupoval pro mladou Sony Ericsson W595 - Cosmopolitan White Flower Edition.
Běžný funkce a pěknej vzhled...pro holku ideální :-)
je to fakt složitý vybrat, každej má trochu jinej vkus a mobilů je trhu milion. ideální je zajít někam do pořádnýho shopu s mobilana a všechny si tam osahat a zkusit.
Je to vždycky těžkej výběr... nejlepší design mají podle mě LG následované Samsungama, ale zase funkčně to kolikrát zaostává... funkčně bych volil jasně Nokii, ale ty jsou zase obvykle hnusné. Sony Ericsson s jejich mrňavejma čudlíkama bych vyloučil úplně, měl jsem je pár let a psaní SMS bylo utrpení.
mno s čudlíkama jsem neměl problém na žádnym mobilu teda pokud nešlo o dotykáče..... za mě je prostě nokia jak funkčně tak kvalitou kdesi na spodních příčkách co se mobilů týče... a celkově jakožto člověk s IT se často setkávám s lidma který mi tam přinesou to či ono a potřeboujou s tim tohle a tamto..... zcela bez výčitek řeknu že nejvíc problémů je zásadně u nokie a jejich pc suitu kterej se naštěstí v pár posledních verzích docela pochlapil a řekněme že tam fungujou věci jak maj..... a zcela nejhorší emailovej klient je pro mě taky jednoznačně nokia kde při neznámý chybě resp. špatný syntaxi mailu či co prostě lehne na synchronizaci, udělá duplicitu a vyhlásí na hlavní obrazovku chybu....takovejch lidí už mi tam něco přišlo že nevědi proč a čim.... já musim ten špatnej mail dohledat v jejich schránce a smazat ho přímo na exchange jinak nokia prostě fuck off...
co se týče kvalitního přehrávání hudby tak SE popř iphone nebo htc ale to je mimo mísu obojí...
a ono taky kolik holka potřebuje funkcí ? zpravidla jen sms/mms/volat/fotit takže to má taky dneska každej tudíž hlavní faktor je pro holku jen a pouze DESIGN

06.12.2009, 18:06 |
TROY w595 ;))) no nevim nevim - pak se pochlub kdy skončí v servisu
SE šlo hodně dolů :(

06.12.2009, 19:05 |
hawai já mám za posledních pár let 3tí SE a nikdy jsem si nestěžoval, začínal jsem na k3kový řadě-prostě obyč jednoduchej telefon, pak nějaká k5ková, tam už foťák dobrej a nikdy žádnej problém (krom toho že jsem ho utopil, ale to je moje chyba) a teď mam k7čkovou a ještě asi dlouho mít budu, na SE nedám dopustit, zato nokii bych nechtěl ani zadarmo
Tak to LG nevypadá špatně.
Takže zatím
Nokia 6600
Samsung COrby
A LG KP 500

06.12.2009, 19:55 |
TROY samsunga si škrtni :o) to je jen stylovka nic víc
a co ten Corby? Přišel mi docela sympatickej když jsem si s ním hrál.

07.12.2009, 01:39 |
Shr3k | Upraveno: 2009-12-07 01:41:24
Té mojí jsem pořídil zkraje léta Star za čtyřku jako úplnou novinku a je s tím spokojená. Telefonuje to, SMSkuje to, fotí to normálně jako mobil. A jak to má hozený v bordelu v kabelce, tak je to docela i po půl roce zachovalý.

07.12.2009, 13:45 |
Francouz | Upraveno: 2009-12-07 13:46:44