Navštíveno 787x

Zdravim.. mam takovy mensi dotaz.. zdali je tu nekdo kdo by dokazal dovezt z nemecka za nejaky slusny peniz auto... jednalo by se konkretne teda o tohle
[ Link ] je to z mobile.de nemam s tim zkusenosti... a chtel bych si tohle auto poridit ale bohuzel momentalne nemam jaksi penize nazbyt... a tohle mi prijde jako v "docela dobrem" stavu nemecky sice neumim ale co mi prelozil prekladac tak by mu nic zavazneho nemelo být pokud vim... ted otazka na vas zni... KOLIK by stal dovoz resp. na kolik by me to auto CELKOVE vyslo ?! ... a jestli je tu nekdo takovy kdo by to dokazal dovezt :) diky za info
kuwa co je to za e-shop, kdyz se neda kliknout na kosik!!! :))
tmx.806 : hehe.... no dobre.. .ale ted bych potreboval nejakou odpoved ktera by mi vazne pomohla

05.12.2009, 23:16 |
gizmi Predem zapomen..to auto je tak daleko ze kdyz by ti ho nekdo vezl plus prihlaseni a ekovypalne, tak si radeji kup auto co nebude tak sileny (lakem) tady v CR..Je jich tu na prodej vic nez dost..

05.12.2009, 23:28 |
Timbo | Upraveno: 2009-12-05 23:29:52
auto ma ZKD ZylinderKopfDichtung schaden. poskozene tesneni hlavy motoru.
ceske doklady tusim cca 6000,- (nebo 8000 uz jsi nepamatuju presne) + prepis + to EKO a + cesta :)
Tohle jsi k tomu pricti a uvidis jestli se ti to vyplati :)
Z Mimone (LBC kraj) mi to ukazalo 750km :D coz mas 1500km na otocku s podvalnikem (aby jsi nemusel vylitavat prevozni znacky za 80euro, kdyby jsi chtel odjet po svych)
Nemam tucha jak a v jakym stavu jsou tady u nas ale dat cca 35000,- za auto a temer jendou tolik za to aby jsi ho ofiko uvedl do provozu... to mi neprijde moc dobry.
Mozna by se to vyplatilo jen v pripade, ze by jsi mel tady doklady a postavil to na ne, ktery by byly uz prihlaseny atp. Jinak asi eee no ;)

05.12.2009, 23:29 |
gizmi Timbo: neni divu u ESiny s tolika kilakama a tak brutalnim zachazeni..celkove bych rekl "kupa srotu" a jeste z daleka..
cz doklady sou za 5k coz je stk prihlaseni a to i klidne primo na majitele kdyz chytnes sikovnyho dovozce tak se to da i bez bursikovo alimentu
tak to ste me moc chlapci nepotesili... no ono to prave nechtelo tam to slovo co psal TIMBO prelozit :D tak jsem nevedel co to je ... toz to je docela spatny no :(
jak se tu pise najdi si karu tady v Cr stejnak ta cena bude podobna
taky bych se radši podíval v ČR
chvilku sleduj HondaClub a určitě se něco podobného objeví
já kupoval auto přes mobile.de loni. nejdřív se tam zavolalo, tim se dost zjistí, jak člověk působí (od jednoho kupu mě odradil už jen hovor) skočili sme s kámošem do auta, dojeli tam, prohlídli, projeli, ukecali slevu, borec na půl hodky odjel, přivezl převozní čísla (ca 80,-euro) a vyrazilo se domu. fakt pohoda.

06.12.2009, 09:55 |
Rudi Mě dostávaj spíš tydle keci, co teď píšou u každýho druhýho auta "ist viel Autobahn und Langstrecke gefahren"
Jinak žlutý převozky 100euro, prachy za cestu, vyřízení papírů v čechách počítej cca 6tis., když pojedeš ofiko technickou a bursíkovný.
...takze celkem cca 10.000,-CZK, coz u auta radove za 1.000EUR uz dela slusne procento z ceny.
to jooo, navíc se tam člověk může trmácet půl dne 750km a pak zjistí že je to plečka a může jet zase domu. :( chce si to třeba najít ještě nějaký jiný auta po cestě domu, kdyby kauf nevyšel.

06.12.2009, 11:47 |
Antonio | Upraveno: 2009-12-06 11:54:38
Ja se dneska byl divat na jedno auto ktere je na DE dokladech ale je uz v cr, co jsem se dival na net, tak dovozova stk je 1600kč + poplatek na dopravce 1500 + 800. je to tak? nebo jsem na neco zapomel? jinak nevite jaky poplatek je u vw, rv98, 1.4 16V, 55kw? udajne splnuje normu,ale nikdo mi to nepotvrdil. díky
edit: a jak dlouho trva vyrizeni cz dokladu?udelaji mi to na pockani?
toz jste mi to rozmluvili no :) ja prave nemam momentalne moc penez a ani v nejblizssi dobe mit nejspis nebudu tak to zhanim za levny penize

06.12.2009, 19:31 |
Rudi doklady máš na počkání, jinak ty poplatky seděj +- jak píšeš, jiná je jen STK u benzínu a nafty. Poplatek u toho motoru bych typoval na 3tis., čili Euro 2.