Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Auto v prevodu a plneni pojistovny

o Navštíveno 384x o
o 05.12.2009, 14:28 | tesil
Vi prosim nekdo presne? Mam auto, ktere je v odhlasce - nedokonceny prevod na me, ale nechce se mi zatim platit eko poplatek a nekdo do me napere. Zaplati mi skodu pojistovna z jeho PR, nebo se muzou cukat?

o 05.12.2009, 14:50 | Rudi
musíš mít svoje
o 05.12.2009, 15:23 | tesil
Co svoje? Povinny? To pochopitelne mam i na moje jmeno, jen to neni dotazeny v technicaku....
o 05.12.2009, 15:42 | JP
Je to trochu jinej případ, ale já drcnul do jinýho auta se svym v odhlášce na předchozího majitele a moje pojišťovna se necukala (jsem už 2 roky línej to jít přihlásit, resp. zatim neni proč, jinak je to auto 100% legální).
o 05.12.2009, 18:10 | Briann
uplne beze problemu, jen proste nekde ve velkem TP musi figurovat tve jmeno.
o 05.12.2009, 18:45 | Rudi
Jestli ho máš, tak problém není. Hodně aut má v povinným jinýho majitele než v techničáku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.306 sekund.