Navštíveno 964x

Vždycky sem si říkal a zase nějakej ožralej debil někoho trefil.Ale včera mě nějakej mladej namachrovanej dement zabil u Kuříma sestřenici a kmotru.Nepřeju to nikomu.Ještě jak arogantně se choval v televizi.Už se těším až ho potkám u soudu.
Kluci zamyslete se nad tím jestli má cenu po pařbě řídit.A vzít život například matce 2dětí..
to je mi hrozně líto...
v takovou chvíli mám vždycky chuť toho bez pardonu ZMRDA zabít na místě...

05.12.2009, 14:14 |
X-sat (M)
:-( to mě mrzí... A není se nad čím zamýšlet... Chlastej, neřiď!
Je to smutné a je mi to ľúto, ale nemyslím si že toto potrebuješ písať práve sem. Tu si myslím, že sa neobjavujú takí dementi, čo by za ten volant po napití sa sadli. Úprimnú sústrasť, chlapec.

05.12.2009, 14:25 |
DaveX v ČR je 10 000 000 lidí, bohužel se vždycky někdo najde a zabije nevinné lidi. Každý týden to je ve zprávách a my můžeme jen čekat, kdy přejede někdo někoho z nás nebo ze známých a nikdo s tím nic bohužel nemůže udělat. Drž se

05.12.2009, 14:53 |
Rudi Upřímnou soustrast a doufám, že se ti dostane brzo do rukou.
Statisticky je v populaci (včetně tohohle fóra) zhruba třetina debilů, stejně tak je prostě určité procento lidí (taktéž debilů), kteří bohužel jezdí s alkoholem v krvi. Co dodat. Na tvém místě bych zvažoval nějakou (legální nebo alespoň nepostihnutelnou) pomstu, aby si to dotyčný (až vyjde z basy) pamatoval do konce života...
člověk nic nenadělá.ale ta jeho arogance mě dostala..dostat ho do rukou tak ho zlomím napůl i s tím passatem..byla to super ženská a měla boužel smůlu..doufám že ten krypl nedostane podmínku.Je to boužel osud každej ho máme napsanej.žádné kdyby není.Kluci díky za podporu.I když ted není vůbec čas na club.Tak zo neznamená že bych to tady zazdil..těším se že se potkáme třeba někde na macoše a rozjede se to jako vždy.
Drz se a uprimnou soustrast.

05.12.2009, 16:58 |
vypuk Chlape, drž se,... Bohužel dojde ten ČAS i na nás,... Snad né takovým debilním způsobem, jen to, prosím, ne!

05.12.2009, 17:00 |
BATMAN | Upraveno: 2009-12-05 17:00:55
Ja si myslim ze zasadovych lidi co by nesedli do auta pul hodiny po obede zapitym malym pivem je skutecne malo, kazdy at si sahne do svyho svedomi, ale to sem urcite nepatri pac tihle zmetci co o nich cteme v novinach toho vypili 10xvic.
Sam jsem si mockrat nebyl jisty jestli bych nedychnul zbytkac ale tohleo je moc.....
EDIT: Jinak samozrejme i za me uprimnou soustrast.
Upřímnou soustrast...
Batman - No budu mluvit jenom za sebe, bo do ostatních nevidím. Pokud vím že někam pojedu tak si k tomu obědu nedám pivo vůbec, nebo si dám nealko ne? Nebudu hloupě doufat že to ze mě za půl hodiny vyprchá. Vzhledem k tomu že mě řidičák částečně živí tak bych si sakra rozmyslel jestli si do auta sednu pod vlivem. A ožralej si může za volant sednout jen idiot, to mi nevymluvíš.
přesně jako ruff. vím že budu řídit tak nepiju.
Upřímnou soustrast pane.
Je to holt osud, s tím se už nic dělat nedá. jen si z toho vzít ponaučení pro ás samotné. Nedovedu si vůbec představit, kdybych měl jít sedět za to, že jsem někoho zabil vlastní vinou, tedy s alkoholem za volantem.A´t už má člověk třebas jen čtvrt promile, a nedej bože jednou někoho zabiješ ne vlastní vinou, máš výčitky do konce života, protože si budeš říékat: kdybych byl tenkrát po tom jednom pivu počkal půl hodiny, ta situace osdná by nenastala.
Musíš se s tím holt vyrovnat, každého to čeká, jen někoho dříve, jiného déle.
Když je o tom řeč, dneska v Právu byl článkě o řešení alkoholu za volante. Psal tam nějakej vocas právník a doslova k tomu nabádá, že do 1promile je lepší to dát na sod - postih je minimální, ale prý spíše žádná, než zaplatit na tvrdo 50 litrů, 7bodů a zákaz řízení na rok (tuším?). Kam to spěje, když veřejnorpávní instituce jako je tisk přímo dává návod lidem, jak si dát dvě piva a sednout za volant?? A ještě obhajuje politiky, kteří tvrdí, že slivovici nepili, jen s ní kloktají a nepolykají a nebo že se mažou francovkou. Je to stát pro smích. Není stejný metr pro každého.
Já mám osobně svědomí čisté, protože když nic jiného tak jednu zásadu ctím na 200% - za volant prostě nesednu, ani kdybych vypil jen jednu sklenički piva, to radši hodinu počkám. V tomhle jsem za to, aby byla striktní nula a co nejtvrdší postihy, ne podmínky a podobně. Když to můžu vydržet já, tak to vydrží i druhý. Nevidím v tom problém. A druhá věc, co mě dostala,tak také v tom smaém dnešním Právu řeší vládá, co bude ,množství drog větší než malé. Je tam vypsán seznam asi 10 látek, kolik jich mlže člověk mít pro vlastní potřebu, ainž by se vystvoval postihu. A jelikož je tam například 40 lysohlávek a nebo 15g marjány v sušině, docela živě vidím, co se může na silnici dít. Drogy je stejná metla jako alkohol, ale drogy se za volantem opravdu těžko dokazují, aspoň u nás.
Ruff? podepisuji, cos napsal, vo tom žádná. je to přesně tak -když to vydržím já či ty, nevidím fakt jediný sebemenší důvod, proč by to neměl vydržet kdokoiv jinej. je to zase jen ta sebekázeň a sebekontrola. Nic víc, nic míň. Ale bohužel, špatný příklady táhnou a jaká vláda politici, takový národ.
BATMAN - já si klidně sáhnu do svědomí a sdělím ti, že pokud jsem někde autem, tak se alkoholu ani nedotknu. Jedinou výjimkou je možná nějaká oslava narozenin jednou ročně, kde si dám malý aperitivek a pak si dávám sakra bacha, abych třeba čtyři hodiny do auta nesednul. Radši prostě s velkou rezervou. Jestli si nějaký řidič musí nutně k obědu dát malé pivo, když si může dát třeba colu, tak to moc nechápu.
já to kdysi s policajtama zkoušel. dal jsem si k obědu velkou desítku a jeli jsme (neřídil jsem) a průběžně jsem foukal a až po 40minutách se rozsvítila nula. na druhou stranu když si někdo dá k obědu malý nebo velký pivo a pak něco způsobí, tak určitě nebude na vině to pivo a způsobil by to i bez něj.
Tak to je mi líto, Co se ti stalo. Upřímnou soustrast.

05.12.2009, 20:26 |
JP | Upraveno: 2009-12-05 20:28:28
Já chlastám asi tak 2x do roka a nikdy ne když mam řídit (=nikdy jsem nejel pod vlivem a nemam to v plánu). Pivo nepiju vůbec. Ale radši potkám člověka, co si právě dal desítku po obědě, než někoho, kdo třeba 24 a víc hodin nespal. Hodně ospalej jsem víckrát jel a sám vim, že jsem jel jak idiot a 2x nenaboural jen díky bystrosti ostatních... tzn. vylitce kterej už nemůže ani mluvit a sedne za volant zastřelit na místě, ale nulová tolerance podle mě ničemu nepomůže.
Co pise Zdeny60 je pravda. Radeji s tim k soudu.
Muj kamos na jare bumbal, pak vzal mamcinu felicii a k jednomu hypermarketu trenovat drifty kde rozbil zavoru. Posleze se chvili pokousel ujet privolanym policistum. To ze nikdy nevlastnil ŘP uz je detail.
Nechal to rovnou k soudu kde vyfasoval 3roky podminku a cca 10.000 pokuty. Odesel docela vysmaty....
Je mi líto co se stalo sestřenici. Taky si rád dám, kdo by ne.. ale nikdy sem nejel pod vlivem. myslím si, že sem stejně budou raději psát jen ti co pijou a neřídí, stejně jako ostaní slušní lidé. Pukud se ten člověk dožije řádného soudu má Vaše rodina můj ohromný obdiv!
v prvni rade uprimnou soustrast
a v druhe rade jde videt ze nekteri vbc nemaji prehled kolik lidi jezdi pod vlivem jak uz alkoholovym nebo drogovym, samozrejme rikam jako kazdy jiny ze to neni spravne ale nekdy jde taky o cloveka, je clovek ktery se spere jak hovado sotva chodi ale sedne do auta a proste nema to svedomi co muze zpusobit, pouziju sebe jako priklad, vcera jsem skoro nemohl chodit a nesedl bych ani na kolo abych sobe neublizil. lidi ozrali nebo sfetovani atd proste jezdi a cas od casu se proste stane to co se stalo, proste debil s 0,5 promile a normalni clovek s 0,5 promile je obrovsky rozdil, nikoho neobhajuji ale jen pisi jak to je a jen tak se to nezmeni
Tohle cist je horzny a mnohem horsi zazit. Ridit pod vlivem nechapu a asi nikdy nepochopim. Z meho pohledu je trest jasny - do konce zivota bez ridicaku. V sobotu jsme byli na zabave, ziva hudba, pokec se sousedy, ale protoze jsme byli autem (kvuli detem), ani me nenapadlo napit se alkoholu.