Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jméno skladby????

o Navštíveno 543x o
o 04.12.2009, 19:53 | pikolik | Upraveno: 2009-12-04 19:54:53
Prosim nevíte někdo jméno této skladby??? Chtěl sem ji sehnat, bohužel netušim jak se jmenuje..
Díky moc předem za každé info.. :)
Jinak sorry za kvalitu, ale nahrál jsem kousek jen na foťák co jsem měl u sebe, kdyz to hrali v radiu :)
[ Link ]

o 04.12.2009, 22:43 | CVakk
nebejt to na uloz.to tak tu nazev davno mas... hod nekde na neco jako youtube.... lidi sou líný a kor na uloz.to pojebany
o 04.12.2009, 22:44 | CVakk
btw: Shazam ID mě to nenašel...
o 05.12.2009, 11:17 | pikolik | Upraveno: 2009-12-05 11:17:22
diky za info.. Tak jsem to napravil vkladam novy odkaz, tentokrat na youtube.. Zacatek pisnicky nahranej nemam, ale spis na konci te ukazky by to mohlo byt poznat co to je...

[ Link ]

Diky moc...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3218 sekund.