Navštíveno 507x

Ptá se syn Billa Gatese:
"Tati, chci vyzkoušet ten sex, co mám dělat?"
"No synku, vezmeš si z mojí garáže to největší auto, oblečeš si nejlepší oblek, vezmeš děvče do nejlepší restaurace v městě, po večeři vezmeš v parku kočár s koňmi a vezmeš jí na okruh kolem jezera, cestou koupíš největší kytici květů jakou budou prodávat a nakonec objednáš v hotelu Plaza prezidentský apartmá a tam se ti děvče podvolí..."
"Ale tati!!! Kde jsou romantické procházky, letmé dotyky, čtení poezie za měsíčního svitu..."
"Synu, to si vymysleli LINUXáci, aby mohli souložit zadarmo..."
Opilec zavolal na policii, že mu vykradli auto: "Člověče, ukradli mi přístrojovou desku, volant, brzdu, plyn, dokonce i řadicí páku!" Než stihli policajti začít něco dělat, zazvonil telefon znovu: "Ech, kašlete na to, omylem jsem vlezl na zadní sedadlo.

04.12.2009, 17:42 |
Kesam Ten druhej masakr :D
první nějak nechápu ty Linuxáky
Asi ze romantické procházky, letmé dotyky, čtení poezie za měsíčního svitu..." je vsechno zadarmo a linux taky a linuxaci prosazujou open-source software, cili zdarma, kdezto Gates si nechava za vsechno platit.

04.12.2009, 18:11 |
relax | Upraveno: 2009-12-04 18:18:17
taky pridam jeden z dnesniho blesku, vetsinou tam stojej za prd ale tedle je celkem slusnej :)
Angličan, Francouz a Čech se dohadují o původu Adama.
Angličan: Adam musel být určitě Angličan neboť objetoval žebro a to umí jen gentleman.
Francouz: Aby někdo nosil s takovou elegancí fíkový list, to mohl být jedině Francouz.
Čech: Čech to byl pánové- jen ten umí chodit s nahou zadnicí a myslet si, že je v ráji.
:)