Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Espresso - pro manželku na vánoce

o Navštíveno 752x o
o 03.12.2009, 22:28 | C...arlos | Upraveno: 2009-12-03 22:31:06
Ahoj, sháním espressovač na vánoce. Cena by měla být do 2 000,- plus mínus Nevím jestli je to málo. Na netu jsem našel nějaký presovače třeba za 1 500,-, ale nevím jestli to za tu cenu stojí...

Díky za rady

o 03.12.2009, 22:42 | Luke_288
no tak na to bych se vykašlal, podle mě to nebude stát za nic. to radši těch 1500,- propijte v kavárnách
o 03.12.2009, 22:46 | rover (WoodTech)
jako luke pokud chces presovac aby za neco stal tak kolem 5k
o 03.12.2009, 22:51 | M.a.R.i
Není to přímo pressovač, ale známí z okolí si chválí dolce gusto, na netu seženeš za 2300 a nebo teď mají v Makru akci za 2020,- :)
o 03.12.2009, 22:57 | PlusOne
Jako MaRi.
Kolegové mají v práci. Jo, a dělá se to z kapslí..těch příchutí je dost druhů, vybere si myslím každej.
o 03.12.2009, 22:58 | Luke_288
to máme doma taky, segře to chutná, ale někde jsem čet srovnávací test, kde to dopadlo skoro nejhůř
o 03.12.2009, 23:00 | Dexter
M.a.R.i.: do toho Dolce Gusta jsou nesmyslně drahý ty náplně. mám už doma asi 2 roky tenhle Krups, dělám v něm každej den několik kafí a zatim bez problému, řekl bych že to je taková spodní hranice, levnější už bych nedoporučoval. [ Link ]
o 04.12.2009, 07:50 | Antonio | Upraveno: 2009-12-04 07:50:38
Taky shanim neco podobneho na vanoce, zrovna vcera na CRo1 resili nejake recenze a Dolce dopadnul pomerne spatne. jen jsem si ja ocas nezapamatoval typ toho co to vyhral:-(
o 04.12.2009, 07:56 | Smrada (M)
Dolce ale dopadnul jeste lepe nez muz Senseo od Philipse a Dough Egberts (nebo jak se to pise). Me osobne vadi na Dolce, ze 2 primesy = pokazdy trochu jiny kafe
o 04.12.2009, 08:01 | MATTESS
Antonio: ten test jsem taky slyšel. Vyhrálo něco od Nespressa, ale typ nevím :-(
o 04.12.2009, 08:22 | Smrada (M)
V cernych ovcich (streda nebo utery) byl test
o 04.12.2009, 09:10 | Francouz
o 04.12.2009, 09:41 | Daryl (A)
ja mam dolce a maximalni spokojenost. PO ranu vyborna kava co mne prijde na cca 6kc (to je drahy ?) a umi i ledovy ... podle mne idealni predstupen ke kvalitnimu domacimu pressovaci. A kdyz uz poradnej pressovac, tak neco lepsiho . Treba Jura. Nicmene ja jsem s dolce spokojen. Jediny minus je v tom, ze si tam nemuzes dodat vlastni kavu. Ale ta arabica, kterou tam dava nescafe je dobra, takze skoro neni co resit. A latte je z toho jako v kavarne ..nekdy i lepsi :)
o 04.12.2009, 15:30 | crestik
Kavovar do 2k je uplně out. Dolce je taky out:-) Kvalitní kávovary jedině něco jako Jura, Krups, o něco hůř Saeco...ale cena 20+ u těch dvou. Cokoliv levnějšího nebo méně kvalitního jsou vyhozené peníze, tedy spíš jako extrémně špatný poměr cena-užitek
o 04.12.2009, 18:36 | gizmi
Doma mame DeLonghi, ale profesionalni stroj, kterej malokdo je ochoten zaplatit. Na druhou stranu kvalitka a dokonce kdyz byla porucha, tak vse klaplo OK (sutr mezi zrnky kavy - normalne nereklamovatelne, ale prosto to)

Co se Dolce tyce, absolutni amaterismus a jestli me tu chce nekdo tvrdit ze tam davaji kvalitni arabiku, tak to joooo :D Asi tak neco jako 6 ve 2 :D pytlicek..ale na druhou stranu mel jsem to u kamarada (OnlyOne) a chutnalo me to.. (stejne jako 3v1, coz si kupuju do prace na cesty kde neni cas)

Nejlepsi napad jak tu nekdo psal: bud na to mam a koupim si kvalitu, nebo na to nemam a radeji na kvalitu zajdu nekam do restaurace..;) Jinak doporucuji ochutnat u nekoho Dolcaka..jak jsem psal - pokud nejsi narocnej na kvalitu kavy a jde ti o kremovy pozitek, tak myslim OK..ono malokdo stejnak pozna kvalitni kavu :D
o 04.12.2009, 21:28 | Daryl (A)
gizmi: mam rad kavu a poznam kvalitni. Chodim ke kamaradovi, kterej ma Juru a vozi si nejakou vybranou kavu certvi odkud. Do takove kavy je mi skoro az lito i sypat cukr :) Abych vysvetlil: bezne si objednavam presso s mlekem (lungo s mlekem) ale to mleko si davam az kdyz zjistim, ze je kafe hnusny.

Dolce ma pro mne 2 kouzla:

1) rychlost a jednoduchost pripravy. Chut je uchazejici ( jako ve skole za 3).

2) umi spica latte, ktere mam taky moc rad a jinak si ho doma neudelam. Jak klasicky, tak ICE. Nehlede na dalsi varianty.

Narovinu rikam, ze na kvalitni pressovac nemam a nic mezi nema smysl. Proto mam tohle. Kafe to profoukne (15 bar) . . .

o 04.12.2009, 22:50 | gizmi
Daryl: lepe bych to nesepsal, plne souhlasim..;) Jen jsem reagoval na to ze tam do kapsle davaji "kvalitni kavu".. :o) Jinak me to u kamarada taky chutnalo a moooc..jen myslim ze to je taky z duvodu ze jsem toho doma uz plnej :D
o 05.12.2009, 11:29 | kuja
Daryl: S Dolce gustem bych byl opatrny....pil sem ho a nic moc.....

Kdyz uz neco levnyho,tak Nespresso....ma ho segra a nektery druhy uz jsou aspon vzdalene srovnatelny s profesionalnim presovacem co ma otec....

Ale zase je pravda,ze Nespresso uz je o jinejch penezich.....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3254 sekund.