Navštíveno 755x

Zítra jedu do Národního divadla, kde co nejlíp nechat auto, tak, aby to bylo rozumně dostupné (pěšky, tramvaj) a zároveň bych nemusel platit za parkování? Představení je od 19 hodin, tak ideal je dle mě tak v 18 hodin někde zaparkovat...
Napadaj me garaze v centru Smichov, je to prakticky pres reku. Ale nevim, do kolika se tam muze parkovat a jestli je to zadarmo.

03.12.2009, 21:55 |
Smrada (M)
Je to na tri hodiny zdarma a muzes tam bejt cca do pulnoci. Da se parkovat i na Narodni tride, ale chce to mit malinko stesti. Me se to vetsinou podari

04.12.2009, 05:40 |
JP štěstí, nebo trpělivost:D
Já mám občas kliku v ulici Janáčkovo Nábřeží. Mezi Jiráskovým mostem a mostem Legií. Nebo v Přilehlých uličkách. Jen nevím jak je tam na tom ted P5 s parkovacíma zonama.
Na začátku ulice Divadelní je placený stání, myslím že to bejvá po 18 hodině zdarma, jen tam bude problém najít volnýho fleka.
P5 v modre zone jeste neni, jako tapp, garaze centrum smichov, nebo proste pres reku na druhy strane nekde u nabrazi, v patek vecer by tam mohlo byt misto... ;o)
Napadlo mě to nechat někde okolo Smíchovskýho nádraží, tam jsem parkoval zadarmo a pak jet tramvají ...
Koukal jsem na mapu a když to nechám na smícháči, tak pak pojedu tramvají na zastávku újezd, přejdu most legií a jsem tam, nebo se pletu ?

04.12.2009, 09:06 |
Pekys Divadelní ulice, je to přímo pod divadlem. Je tam oranž automat a máš to pár kroků. Když koukám ale do mapy, tak vedle divadelní ulice je parkovací dům.
no mám pocit, že tam stejně nikde nebude místo :(
kdyz projedeš kolem divadla směrem k máji, tak po pravé straně za cca 100 m od divadla je parkoviště - už nevím, od kolika hodin je tam parkování zdarma, ale vždy jsem tam místo ve večerních hodinách našel - parkoval jsem tam často... Tak než pojedeš na Smíchov - otoč se tam podívat.

04.12.2009, 12:22 |
Pekys Taky bych to nečekal, ale zaparkoval jsem tam i o víkendu uplně v pohodě. Aspon bych to zkusil projet, než pojedeš na smícháč nebo anděl.

04.12.2009, 12:26 |
TROY hlavně si sedni až dozadu at přes tebe lidi viděj ;)
budem mít časový press, bohužel to nepujde tak abychom hledali místo, musím jet na jistotu, vystoupit a nasednout na tram, jinak to nejde...
vzdyt vjezd do podzemnich garazi je primo zezadu za divadle,tedy z divadelni ulice. Nevim sice za kolik,ale ocekavam standartnich 50kč za hodinu.

04.12.2009, 19:21 |
tom96 jinak s tím smícháčem je to klasika, ale najít tam místo taky nemusí být sranda. V tom tescu na andělu se koukni do kolika maj poslední film v kině podle toho máš stopro čas do kdy to tam je otevřený (nevím totiž přesně, ale jak tady už bylo napsáno asi do těch 12) a 3 hodiny by mohli stačit případně to není drahý nebo stačí vyběhnout do palace, že jste si zapomněli označit kartu a nechce vás to pustit on to přejede a jedete zdarma. místo tam bude vždycky
tak díky za rady a porady, nakonec jsem to nechal v Nádražní ulici asi 200 metrů od Anděla, takže pohoda, tramvaj číslo 9 a z Anděla přímo k divadlu :o)