Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > PSYCHOLOGIE

o Navštíveno 573x o
o 03.12.2009, 16:00 | Lsimak
Prosím o radu při výběru knížky o psychologii, přítelkyni to na vejšce docela chytlo tak mám hned co pod stromeček. díky moc

PS:nemám na mysli na odkaz na zbozi.cz, jde mi spíš o to jestli někdo má doma a může sám posoudit kvalitu...

o 03.12.2009, 16:03 | Augi
Mrknu se Ti doma.
Můj bejvalej šéf mi dal k Vánocům nějakou angl. knihu v originále a je docela našlápnutá ;-)
o 03.12.2009, 16:25 | Drtič
Přečetl jsem [ Link ] a celkem dobré...líbilo se mi to, dobře se to čte a dá se z toho lecos pobrat a využít
o 03.12.2009, 18:08 | Mr.Scully
Lsimak - přítelkyni se o to zajímá docela dost, ale musíš prej specifikovat dotaz. Jestli chceš laickou (viz Drtič) nebo nějakou naučně populární nebo dokonce odbornou. Jakej obor atd. Jinak se blíž poradit nedá. To je jako "knížka o počítačích" :-)
o 03.12.2009, 21:34 | wattman | Upraveno: 2009-12-03 21:35:58
Teď jsem dočetl knihu od Ivo Tomana - "Debordelizace hlavy" - a podle mě hodně použitelná psychologie pro život. :)
o 04.12.2009, 12:10 | Lsimak
to Mr. Scully:
no každopádně né odbornou, něco čemu porozumí ,,obyčejnej" člověk, takže nejspíš laickou nebo naučně populární. zaměřenou na psychologii člověka. něco asi jako tohle:
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3267 sekund.