Navštíveno 829x

03.12.2009, 13:05 |
france | Upraveno: 2009-12-03 13:11:11
cau lidi, nezná tu lekdo tohohle typa? na aukru jsem od neho koupil, teda spíš zaplatil zesilovac DLS
[ Link ] bohuzel jeho ucet na aukru zablokovan, na telefon ani mejl nereaguje, snažim se to resit i pres aukro, ale zatim bez výsledku
tak kdyby nekdo vedel prosim info sem, nebio do emailu pod mým nickem
jde o tohoto cloveka
Petr Mašík
Zadní Chodov 54
348 15 Planá

03.12.2009, 13:12 |
TROY hele bezesrandy mi ta adresa něco řiká - kouknu se na lístečky z pošty
co tě vedlo k tomu zaplatit čtyřlístkovi s (0) několik táců předem?

03.12.2009, 13:24 |
TROY tak omluva - kdysi jsem posílal balík do Planý jen na jiný jméno
hele to je mazec, já s tebou o to "soutěžil" :o)
martan-hifi: tak to bud rád že si tu aukci projel :)
france: asi si představoval že to vydraží za trochu jinou částku, tak se radši vyzmizíkoval. jinak doufám, že se to nějak vyřeší.
mno proste seč tam sem tam da dobre koupit, navic se mi to s aukrem stalo poprvé, tak jsem zvedavej jak to poresi, protože prifim mu blokli
dej sem na nej cislo at mu zkusi brnknout nekdo cizi:)
Myslim, ze se s tim rozluc.
[ Link ] Tom_2032 (26) (Kupující) Negativní Čt 3. prosinec 2009,
Skurvisyn mi to ps neposlal a ja to zaplatil
spojit se s uživatelem Tom_2032, využít společně "Program ochrany kupujících", případně ať jeden podá trestní oznámení, druhý se přidá s jednacím číslem, celkově již nad 5000,-Kč - trestný čin....
případně někdo odsud, kdo je z okolí, jestli pomůže...
no tak ted by to mělo vyřešit aukro ne? furt se tím ohánějí jak v případě problémů zákazník dostane zpět částku až 20000,-
Petura: již někteří dostali, ovšem musíš pár věcí doložit
co nejdříve kontaktovat Aukro a postupovat dle jejich požadavků....

03.12.2009, 13:49 |
Kesam Martan hifi:Tak ještě že jsi nevyhrál co?:-)
Taky 0 bych ani hovno tenkrát jsem tam brusle vydražil a frajer samozřejmě neposlal vid,ale nezaplatil jsem řekl jsem mu na dobírku.
To jsem zvedavy, jestli to pres Aukro dostanes zpet. Ja takhle resil problem pres Paypal cca pul roku az mi nakonec pomohla Ceska sporitelna :-) Urcite i Aukro stejne jako Paypal maji v podminkach neco aby to nebylo tak jednoduche :-)
"na oplátku pošlu na vaši adresu" ...... to je velice dobrej popis :)) každopádně řešit přes aukro...
já tohle jednou taky řešit,kupoval jsem si na aukru mobil,stálo mě to 3 měsíce nervů plno volání atd.už nikdy více,zasr** aukro!!!!
Za tohle ale aukro nemuze, nadavej tomu, co te podvedl.

03.12.2009, 16:07 |
DaveX Pokud nevyřešíš přes aukro, tak si udělej hezký výlet :)
Jinak na takové zmrdy bacha, nikdy bych nekupoval nic od někoho, kdo nemá ani jeden komentář.
jj už to resim pres aukro, nepadlo me jen že je to vcelku autohifi zesik, tak že by to mohl nekdo znat, bohužel mobil má panácek vyplý
jak píše street fighter-- tady máš další dva spokojený a nasraný kupce,spojit se a podat trestní oznámení kromě toho že to budeš řešit přes aukro.,,
[ Link ]