Navštíveno 921x

Chci nasrat kamose,tak se pridejte jinak Renaultaci neberteto osobne je to jen pro pobavení tak se pridejte
díky
[ Link ]

03.12.2009, 11:59 |
Alííí Kvůli podobnejm pozvánkám jsem si zrušil účet na FB. :-)
jinak je to mysleno jako sranda,aby si nekdo nemyslel opak:-)
ale on to škopek je , jako každej Francouz sorry :-)

03.12.2009, 13:16 |
Alííí Jako Ozzy, a prdel chápu. :-) Jen že to časem na FB bylo neúnosný s nějakejma 300+ přátel... :-(

03.12.2009, 13:38 |
Rudi Proto tam přidávám jen známý, co sem s nima v kontaktu...
ozzy :D
Alííí : jako Rudi

03.12.2009, 18:44 |
Komba Tak bacha s těma francouzema jo:)

03.12.2009, 19:34 |
PlusOne | Upraveno: 2009-12-03 19:37:56
luda551:
Děsná prdel.
Co zkusit třeba:
Chci nasrat jednoho člena,tak se pridejte jinak AHC, neberteto osobne je to jen pro pobavení tak se pridejte
díky
A pod to link s odkazem "Luda551 je úplně nemožnej ocas - kdo souhlasíte, přidejte se". Neber to osobně. Asi jsem staromódní, ale mám za kámoše týpky, kteří jsou ochotní se mnou o mejch názorech diskutovat, a pokud se nějak rozcházejí s těma jejich, změníme téma. Ale že bych se někomu poškleboval kvůli jeho káře, to mi přijde trochu dětinský. Promiň. Nepřidám se - kurva, dyť já vlastně ani ten FCB nemám! ;-)
Jo, a jestli se chceš vyřádit, nebo se mi "odměnit" za můj negativní postoj, tak jezdím trojkovým Golfem, a asi jsem taky úplně marnej, když to auto furt pucuju, obskakuju, a okamžitě měním cokoliv se mi na něm posere. Jsem i na VWC, pod tímhle nickem - tak abys měl nějaké fotky...
spíš jen tak pro zajímavost luďo, co ty sedláš za povoz?

03.12.2009, 19:41 |
BALI přidáno:)))))
by ste cumeli kdybny napsal ze ma devatenacku co
astru f 260tkm ,už jako winter car sice skopek z 94roku a social 1.6i,ale nevytahuju se stim že kazdyho spraskam:-) pokud sem nekohourazil tak se omlouvam ale bylo to mysleno jako JOKE.Jinak osobne R19ku sem najezdil cca 5tisk km a pohoda...

03.12.2009, 20:14 |
DaveX Já to nechápu, tady to nikdo neměl a každý píše kritiku, že to je francouz a podobné sračky. My toto auto měli 8 let a nikdy žádný závažný problém. Jen klasika tlumiče apod.
Aby se z toho kamos nezesypal.....! :-)
[ Link ]
Batman : myslim že fakt ne :D

04.12.2009, 14:54 |
P@vel | Upraveno: 2009-12-04 14:55:02
radši R19 než koncert :-) PS: snad nikoho neurazím, je to pouze JOKE!!! :-D
[ Link ]
taky sme meli doma 19ku nez si ji prekous kamion ted mame megana 306ku peugeo a jen se leje benal a jezdi se nejake desticky oleje a je to o mnohem pohodlnejsi nez koncernove pekace krom seat marbella ty tu mam dve a obe super
BATMAN ten link si hledal dlouho abys mohl svetu zdelit svuj problem co -))
2vinzek: Ten clanek je ze dneska a cetl jsem ho asi 15 minut pred timhle threadem :-) Takze ne nehledal.