Navštíveno 495x

Dobrého dne přeji,
potřebuju poradit s koupí PC.
Musím obměnit archaický počítač, který odešel a musím to pořešit tak během měsíce.
Dá se koupit něco solidního tak do 3000,-?
Stolní pc používám na následující:
Internet, balík Office, Photoshop, Zoner Photo Studio, Acoustica Beatcraft, Fruity Loops a podobný kraviny :o)) no a poslech a pálení muziky a filmy, no a občas si zahraju nějakou hru - do teď jsem jel NHL08 a podobný věci :o)
Našel jsem něco na aukru, ale přiznám se, že v tomhle jsem totálně mimo mísu.
Potřebuju aby to bylo rychlý, stabilní a moc to nestálo. :o))))))
Díky za rady.
Nový, aby to obstojně jelo a nebyla to totální vrána se bez systému dá okolo 4500-5000 CZK...

02.12.2009, 22:02 |
DaveX Solidního do 3000? Těžko. Přidal bych kapinku. Kolem 6000 slušný PC máš, ale 3000 je fakt málo.
Njn, jenomže to je docela přes limit :o((
Řeším teď úplně jiný věci a to, že mi odešel počítač na věčnost jsem potřeboval ze všeho nejmíň. Zatím jedu na notebooku, problém je, že ho mám jako pracovní a jsem s ním pořád někde na cestách a přítulka potřebuje počítač doma.
Nedá se třeba koupit něco za tyhle peníze a pak to třeba rozšířit? Nebo je to blbost?
Našel jsem třeba tohle
[ Link ] , ale fakt jsem lama, takže nevím...

02.12.2009, 23:08 |
DaveX Grafika o ničem. Integrovaná a ještě 128. Na tom neuděláš pořádně nic. Počítej, že za tu cenu si PC s grafikou nekoupíš, to ani pomalu za těch 6000 ne. Ale kolem tě 5000-6000 tam jsou i slušnější integrované karty. Nevím no.
Freerider: jukni na Boxed.cz, vtdata.cz a i4next.cz - znám je, občas u nich kupuju PC a spokojenost, jsou to repase za rozumný peníze, graficky jsou to většínou integrovaný intel grafiky, takže na hry to není, ale některý bedny mívaj PCI Express, takže lepší grafika není časem problém
DaveX: hmm, photoshop na integrovaný grafice nelze ? to je konina, integrovaná je na houby na hry, kancelář a grafika není problém

02.12.2009, 23:18 |
Rudi Boxed.cz bude nesmysl na todle, zkus obhlídnout některý kluby a kup tam něco.

02.12.2009, 23:21 |
DaveX maresk: já někde psal, že photoshop na integrované nelze?
maresk: díky, koukám tam, poměrně zajímavé věci - ještě hledám :o)
DaveX: sorry, ale z věty "Integrovaná a ještě 128. Na tom neuděláš pořádně nic." jsem pochopil, že máš na mysli celkový použítí PC :)
Rudi: proč ne - není to extra drahý a hlavně - je na to záruka, takže když se něco po, máš to komu otlouct o palici :-D
heh ja sem hrával na integrovane cod 1 online a vpoho :-) a to byla nějaký obyč za 1000,-

03.12.2009, 07:54 |
DaveX maresk: Já to myslel obrazně, samože na normální práci ti to stačí bohatě, ale že by si na tom něco i zahrál, to asi ne. Já měl FX 5200, což se o ní dá říct :) že to je kancelářská grafika :) a moc jsem si na ní nezahrál. Jen ty starší hry. Ale grafiky na aukru teď koupíš slušné kolem i 800, takže stačí koupit desku s PCI slotem a případně by si ji dokoupil časem.