Navštíveno 1054x

Tak dneska jsem jel do UL a cestou zpatky sem jel kolem 50-60km/h (v obci velke brezno).V protismeru vidim modrou o2 RS s majakem a u spolujezdce mely display s napisem STOP,ktery blikal majaky nasazovaci a rukou ukazovaly ze ma jet ke krajnici.Uz nejsou jen passaty :-( naprosto nerozeznatelny od normal aut.
co ja vim tak O2 RS maj u kriminalky,videl sem je u uooz, u dopravaku zatim ne. ale to uz vazne neni mozny je rozeznat.
luda: tak to sis brzo všimnul :) u nás jezdí už dlouuuuuuho :)

02.12.2009, 15:48 |
swep je to vyborne, plne to podporuji, cim vic budou nenapadni tim lip pro nasi bezpecnost na silnicich, hezky nenapadne vychytat vsechny frajery co nedodrzuji zakony
RS mají už dlouho uoz, zásahovka, PMJ a dopravka také, jen ne v každém okresním městě.
já je videl poprvi :-) a jako swep. myslim že bezpečnost na komunikacich je velmi duležita.Když koukam unas pred panelakem (obytna zona)a kazde druhe auto tu jede 50-60km/h, ale to uz je spis o integilenci jedincu :D
o kriminalce vim ,bouzel dopravku sem spatril az tedka.

02.12.2009, 16:35 |
KaZaN vono hlavně se nějak vyrojili kucí poslední dobou...vidím police na každým kroku, jak pěšáky tak auťáky, majáky.... dneska ráno před sedmou mne vyhostili (podotýkám, že maximálně slušně a bez buzerace) z lázeňský zony, tam kde jezdím dycky bez problému, páč se jinde nelze otočit když jedu z hotelu...
Jo a taky tady ve Varech nějakej pan chytrej dostal super nápad načmárat ty barevný pruhy podél krajnic kde se dá a vo sto šest tam rejžujou i kvůli přibrždění k nabrání polovičky... no comment )o;

02.12.2009, 16:48 |
Drtič Já jsem měl možnost se seznámit s modrou RS ze Zlína před 2 rokama :-)) 2500,- a 3 body mě to stálo

02.12.2009, 17:21 |
gizmi Ja v utery jel rano do Praglu do prace (7ma hodina rano) a zustal jsem pred Barandakem..inu vytahl jsem mobil ze zavolam do prace a omluvim se z porady kterou nestihnu. Sotva jsem se dovolal, tak vidim jak za mnou stoji cervena Octa - prvni generace, sesla, neoznacena a na palubce vidim videokameru jak me pekne nataci a dva vysmaty poldy jak se mi pekne tlemi :D Inu okamzite jsem telefon odhodil a zacal delat jako ze se drbu za uchem :D :D Poldove total vytlem :D :D Na to ze vzdy volam s handsfree, tak ten den poste nahoda a vymlacena baterka..Nastesti se uvolnila cesta a ja se klidil do rychlejsiho pruhu..zda neco prijde netusim, ale dle smichu poldu asi nikoliv :D (pak jsem jim jeste zablikal, usmal se a zamaval :D
no ja mel jednu dobrou zkusenost,kdyz sme jely z kamosem pro winter caru R19 zastavila nas dodavka plna policatu a pěkne nas vysmaly :D ten jeden se smal ,tak ze dostal zachvat a spadl na zem...

02.12.2009, 17:30 |
luda551 | Upraveno: 2009-12-02 17:31:24
byla to neskutecna 100km cesta z praglu :D sem se klepal jeste 3dny potom .praska torzni tyč
jen houšť: jen jim k těm autům nedal nikdo školení, kterak zacházet s turbem. na hradecku tak zdechla už minimálně druhá octavia. zadřené turbo a lehlý motor. oni do toho skočí a plná kudla, přijedou na místo zásahu a zdech.. :-(
Jo v Praze jezdi neoznacena cervena oktavka s hezkym napisem STOP vpravo vzadu za operkou.
Budou chytat jizdu na cervenou, myskovani, agresivni jizdu nebo jako obvykle jen rychlost ? Tipuju bohuzel to posledni, takze prinos k bezpecnosti na silnicich nula, ale hlavne ze mame vydelano.
Víte, co mě na tom štve? Že člověk dřív pořádně koukal na silnici a užíval si jízdu a teď jako blb furt jen čumí do tachometru a dělá nepřirozený pohyby, zbytečná brzdění a zrychlování, navíc postrašení dědkové teď lítají po městě pětatřicítkou, venku sedmdesát a za nima vláček ve kterým chytráci naschvál zavíraj mezery, abych já hnusnej pirát se silnějším motorem je náhodou nemohl postupně předjet :o(
Je to fakt, člověk, místo toho, aby se soustředil na řízení, tak kouká pořád kolem, na tacháč a po civilních autech, jestli to nejsou náhodou policajti, aby nedostal nějakou pokutu za to, že jel o 10 km/h víc.