Navštíveno 654x

mam dotaz za jak dlouho vam dorazila nemocenska po ukonceni nemoci , byl jsem nemocnej presne mesic , prvnich 14dni zaplatil zamestnavatel tam neni problem , po ukonceni neschopnosti jsem ihned odeslal posledni cast neschopenky s pozadovanou vyplatou postovni poukazkou
nyni to budou temer 2mesice od ukonceni nemoci a penize nikde tak se chci zeptat nez budu nekde litat jak je to v praxi popripade jak dlouho na to maji
diky
cekej,u me to trvalo 3 mesice :)
voe ja to odevzdavam zamestnavateky a mam to hned ve vejplate

01.12.2009, 19:45 |
jola manželka byla na nemocenský měsíc a už je to 2 měsíce a peníze ještě v nedohlednu
mě přišly za 20 dní jinak mají na to 3 měsíce takže to posílají co nejpozděj
ok diky, aspon vim abych s tim do vanoc raci nepocital

02.12.2009, 07:28 |
Mika Kretenismus, co na to říci. Snad tento měsíc dostanu co mi patří. Opravdu si necháváme libit už moc, kam až nás to všechno dostává do sra.ek? Je snad v zájmu našeho státu z nás dostat i poslední halíř, oproti naší slavné menšině, ta má nárok na vše co majoritní většina uvidí snad ve snu. Moje je na mateřské, od zaměstnavatele za 14 dní 2100 kč a pak čekat co mi náš krásnej stát dé, to by mi rup. Ve třiceti letech zjišťuji, že nejlepším řešením je mít co nejsilnější domácí zázemí a pokud i to selže tak si tu "9" asi nechám projít hlavou.
Nevite nekdo jak je to s narokem na zaplaceni hodin ci dne na propustku?
Jde mi o to, ze makam 30km od sveho bydliste. Na propustku mi proplatej 100% na 4h a zbytek 3,5h musim nadelat, nebo byt v praci ci neplacene volno.
Akorat kdyz je clovek objednanej u doktora treba na 9h. Tak prece nepojedu do prace na otocku 60km na hodku a pul, potom k doktorovi a pak mooozna zase zpet? Kdyz bych se vratil brzo.
Jde mi o to, kdybych bydlel nekde v okoli 5km tak mi to je sumak. Tak se chci optat jestli v zakone na to neco neni. Treba ze do okruhu od mista pracoviste je to na 4h a kdyz je to mimo urcity okruh, tak je to na cely den.
K obvodnimu chodim k nam, coz je tech 30km od prace ale pak ten nas vetsinou posila do nemocnice, coz je dalsim cca 20km od meho bydliste a jeste dal od prace.
Zrovna tenhle patek tam mam jit. Tak me to jen takhle napadlo.
Jinak moje prace je i v jinem kraji (stredocesky) a ja bydlim v libereckem.
Diky za jakekoliv info. Ci kam se juknout atp.
Mika vsicky ste si zazvonili mate co ste chteli vsak se vam to strasne libi
Knightey- pokud mas lekare mimo mesto nebo misto pracoviste mas narok na zaplaceniu celeho dne
To vinzek: takhle to je v zakone? Ja jen jestli se mam prit. Dneska jsem se na to ptal a bylo mi receno, ze cely den se vztahuje na Prahu. Praci mam v Mnichove Hradisti. Coz je cca 55km od sebe. Tu samou vzdalenost mam do Ceske Lipy. Ale pry mam narok na 4h. Tak jsem se optal co kdybych musel do Brna (250km) tak mi rekli 4h. Docela divny ne?
Knightey- : ja delam dvanactky a na propustku mi proplatej 8h
Hmm to je na prd:(
Budu muset vzit dve propustky na dve razitka...
Knightey- pokud nebyla zadna uprava tak takhle to bylo v zakone u nas to takhle funguje porad ale staci projet googl a najdes to ale jesi ti daji dve propustky tak neni co resit