Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HELP: Snowboard

o Navštíveno 558x o
o 01.12.2009, 18:36 | J-T.
Poradí někdo znalej snowboard pro přítelkyni? Jezdí už cca 10 let, ale lážo plážo.... Takže nechci nic pro začátečníky ale zase ne pro "frajery" co skáčou ... s cenovkou max do 5tis. Kč

Vcelku se mě zamlouvá tohle, ale moc tomu nerozumím :-(:
[ Link ]

Budu rád za každej typ...

Luke-Jeep: Ty se v tom vcelku orientuješ co jsem sledoval ... Rada?

o 01.12.2009, 18:42 | Luke-Jeep | Upraveno: 2009-12-01 18:44:52
vaha, vejska? doufam ze cenovka je fakt jen na prkno... :-)

jinak celodreveny jadro je v poradku :-) ale jinak mi ta deska nic nerika...
o 01.12.2009, 18:44 | J-T.
měří 162cm váží 62 kg ...
jj cena jen za prkno - vázání už mám Flow.
o 01.12.2009, 18:56 | Luke-Jeep
tak jak jsem psal pretim nez mi spadl net, tak zavatkem pristiho tydne jsu k Zezulovi nakoupit par prken pro kamarady... takze se ti muzu podivat co ma k mani... Ja bych totiz desku z netu nekozupil ani za zlaty prase...
o 01.12.2009, 19:11 | Big_Max
S deskama za pár korun z aukra nic moc zkušenosti!
Volil bych asi něco jako [ Link ] i když k její výšce by to možná chtělo něco o kousek kratší!
o 01.12.2009, 19:17 | Luke-Jeep
jj to je presne ono.... jak pise big max... jsem schopen a ochoten se u zezuly stavit a neco ti vybrat,,, tady tyhle flowcka nejsou spatny... a navic sem tam tam umime desky druhe jakosti za par korun (treba jen uhnutej design... napr o dva milimetry :-D )
o 01.12.2009, 19:21 | Big_Max
jj ted už tam sice ty II. jakost není tak často, ale ja třeba pár let z5 tak koupil desku od elanu jako starej model a ještě lehce poškrábaný slevněný z 12000kč na 3500kč. Ale to byla extra náhoda a to měl Zezula obchod ještě v garáži pod domem ..
o 01.12.2009, 22:35 | Kupinka | Upraveno: 2009-12-01 22:36:12
koukni tedkom jsem si od tamtud kupoval prkno komplet set a fakt jakože solidní za ty ceny co tam jsou fakt supr :) doporučil bych prkno Hellside, BTM celkem v pohodě obě mám doma brácha ma hellside a skáče na tom jak blázen i slady atd a drží jak čert :) - www.snowboards.cz
o 01.12.2009, 22:43 | Luke-Jeep
big max: ja se se starym zezulou znam jeste z dob kdy nemel ani tu garaz pod barakem ale kdyz mel kseft jeste v baraku :-) sem tam se neco najde i pod pultikem ;-)
o 02.12.2009, 10:17 | J-T.
Díky všem moc za rady!

Luke-Jeep: Pokud by tedy šlo využít tvé nabídky rozhodně bych byl pro! Klidně ti pošlu nějaké peníze aby jsi to mohl kdyžtak hned koupit - nebo si řekni jak si to představuješ :-)

Ještě jsem nezmínil jednu podstatnou věc :-) Jelikož přítelkyně je "ujetá" na barevné sladění potřebuju nějaké černobílé prkno max s prvky růžové... ideálně kdyby se třpitilo :-)

Něco jako je minimálně toto:
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
o 02.12.2009, 10:21 | J-T.
Ještě dotaz.... Jak velký by měla mít prkno?
o 02.12.2009, 11:18 | Luke-Jeep
cca po bradu... presnou dohodu asi provedem po icq... pokud by nevadilo... me sluzby ti jsou plne k dispozici :-)
o 02.12.2009, 11:28 | J-T.
Ok už napsáno ....

díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3194 sekund.