Navštíveno 561x

01.12.2009, 18:36 |
J-T. Poradí někdo znalej snowboard pro přítelkyni? Jezdí už cca 10 let, ale lážo plážo.... Takže nechci nic pro začátečníky ale zase ne pro "frajery" co skáčou ... s cenovkou max do 5tis. Kč
Vcelku se mě zamlouvá tohle, ale moc tomu nerozumím :-(:
[ Link ] Budu rád za každej typ...
Luke-Jeep: Ty se v tom vcelku orientuješ co jsem sledoval ... Rada?

01.12.2009, 18:42 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2009-12-01 18:44:52
vaha, vejska? doufam ze cenovka je fakt jen na prkno... :-)
jinak celodreveny jadro je v poradku :-) ale jinak mi ta deska nic nerika...

01.12.2009, 18:44 |
J-T. měří 162cm váží 62 kg ...
jj cena jen za prkno - vázání už mám Flow.
tak jak jsem psal pretim nez mi spadl net, tak zavatkem pristiho tydne jsu k Zezulovi nakoupit par prken pro kamarady... takze se ti muzu podivat co ma k mani... Ja bych totiz desku z netu nekozupil ani za zlaty prase...
S deskama za pár korun z aukra nic moc zkušenosti!
Volil bych asi něco jako
[ Link ] i když k její výšce by to možná chtělo něco o kousek kratší!
jj to je presne ono.... jak pise big max... jsem schopen a ochoten se u zezuly stavit a neco ti vybrat,,, tady tyhle flowcka nejsou spatny... a navic sem tam tam umime desky druhe jakosti za par korun (treba jen uhnutej design... napr o dva milimetry :-D )
jj ted už tam sice ty II. jakost není tak často, ale ja třeba pár let z5 tak koupil desku od elanu jako starej model a ještě lehce poškrábaný slevněný z 12000kč na 3500kč. Ale to byla extra náhoda a to měl Zezula obchod ještě v garáži pod domem ..

01.12.2009, 22:35 |
Kupinka | Upraveno: 2009-12-01 22:36:12
koukni tedkom jsem si od tamtud kupoval prkno komplet set a fakt jakože solidní za ty ceny co tam jsou fakt supr :) doporučil bych prkno Hellside, BTM celkem v pohodě obě mám doma brácha ma hellside a skáče na tom jak blázen i slady atd a drží jak čert :) - www.snowboards.cz
big max: ja se se starym zezulou znam jeste z dob kdy nemel ani tu garaz pod barakem ale kdyz mel kseft jeste v baraku :-) sem tam se neco najde i pod pultikem ;-)

02.12.2009, 10:17 |
J-T. Díky všem moc za rady!
Luke-Jeep: Pokud by tedy šlo využít tvé nabídky rozhodně bych byl pro! Klidně ti pošlu nějaké peníze aby jsi to mohl kdyžtak hned koupit - nebo si řekni jak si to představuješ :-)
Ještě jsem nezmínil jednu podstatnou věc :-) Jelikož přítelkyně je "ujetá" na barevné sladění potřebuju nějaké černobílé prkno max s prvky růžové... ideálně kdyby se třpitilo :-)
Něco jako je minimálně toto:
[ Link ] [ Link ] [ Link ]

02.12.2009, 10:21 |
J-T. Ještě dotaz.... Jak velký by měla mít prkno?
cca po bradu... presnou dohodu asi provedem po icq... pokud by nevadilo... me sluzby ti jsou plne k dispozici :-)

02.12.2009, 11:28 |
J-T. Ok už napsáno ....
díky