Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Proplachnuti motoru??

o Navštíveno 969x o
o 30.11.2009, 11:07 | GooGoo
Kamarad ma Hondu Civic 1.4i rv.95, a vcera rano mi volal ze nemuze nastartovat. rpijel jsem abych to okouknul. Motor chytnul az pod plynem, ale vydaval nehorazny zvuky, mlaceni a sel hodne ztezka, az po par vterinach se zacal uklidnovat, az se vratil do normalu. Ted se ptam, ten motor ma nejspis hydrostely, ze? Jinak by takova paseka snad nevznikla. Ted se ptam bylo by vhodny nejakym pripravkem proplachnout motor?

o 30.11.2009, 11:16 | mourl
Honda nemá hydroštely :-) to jen tak na začátek...Jinak zkuste spíš Honda-club.cz a viděl bych to nejdříve na vyblikání chyb ECU pro začátek
o 30.11.2009, 11:29 | gizmi
mourl: vycerpavajici odpoved..

GooGoo: chytnul pod plynem? To ti jednotka moc nepodekuje :D Pokud ma problem, tak by mel predne juknout co hlasi jednotka..ikdyz na 99% to bude rozdelovac, protoze u Hond je to slabina. Tedy pokud se nejedna o auto - olejnicku
o 30.11.2009, 12:07 | Only_One
Kouřil motor když byl studený? Svítila kontrola check engine? 1,4 rok 95? takovej motor se do 5g nedělal.. buď to je 1,3 s elektronickym karburatorem D13 motor a tam to může klidně být podtlak a tenhle motor nemá ECU a tedy se nic nevybliká. A nebo 1,5tka tak tam lze chybu byblikat..
o 30.11.2009, 13:06 | GooGoo
Tak co jsem obsal z maleho TP:
vin SHHMA87200U...
1.4 rv.95

A pri startu nic na palubce nesvitilo, myslim tim nic jako check engine....
o 30.11.2009, 13:18 | tappaja
D14A2
1995-1996 Honda Civic MA8 (European Market)
mozna je to tenhle?

Ventilovy vule 0,02 sani a 0025 vyfuk, +/- 0.002, jinak bych zkontroloval viskozitu oleje.

A nejsou mi jasny ty "nehorazny zvuky", to je definice pekna, ale uplne napy*u, snad poznas, jestli jede na 3 valce, jestli strili do vejfuku nebo sani, jestli cvakaj ventily nebo tak neco.
Po jaky dobe to zkousel startovat?
o 30.11.2009, 13:31 | GooGoo
S autem prejel na parkoviste vse fungovalo normalne. Sel domu pak po 3h prisel zpet k autu a uz to to neslo natocit. Při startovaní se muselo pomoct plynem motor se choval jako by sel na dva valce, klepal a to dost, ale nevim jestli klepani slo i od ventilu. Jinak zadny strileni do sani atd.. Po chvilce drzeni v otackach cca 30s se motor zacal uklidnovat az do uplnyho ustaleni. OD te doby zas vsechny starty OK.
o 30.11.2009, 13:35 | Lucni.konik
Nemá náhodou ucpanej výfuck? zpečenej kat?
o 30.11.2009, 13:36 | Lucni.konik
Hm, ale co popisuješ se mi bohužel stalo po natankování "kvalitního" béňa........1x to takhle kravilo a podruhý už vůbec nenaskočilo.
o 30.11.2009, 13:43 | Pepíno_Honda
to je 5D Civic - "angličan" , model MA8 viz VIN
o 30.11.2009, 16:49 | Woko_O
Jestli to uz nedela a vsechno jede normalne tak bych to neresil...nebo pro jistotu jet nekam napichnout na diagnostiku..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3026 sekund.