Navštíveno 558x

[ Link ] No aspoň vidí, že je to tak, jak to tu každý normální člověk říká a ví...
Tak a ted prerusit veskery styky s Kanadou at nam je nevrati. Mozna poslat par dalsich, s tim, ze s tema uz jim to pujde a napravi si reputaci:)
ku... oni už jsou snad úplně všude........znáte to: Víte, proč se romům říká Národní menšina? Protože 90% jich je zavřeno :D:D ...staré, ale dobré :D
rasisti..... ted to kanada schytá od kočovníků :))
Fuuuuj! Hanba Kanadě! Co si to dovolujou k naším romům! Takové lži a pomluvy! Asi na ně pošlu pokémony Kocába s Džamilou!
... ale i tak je to mazec, učitelé si lámou hlavy, návštěvy rodin s překladateli, programy na začlenění českých asociálů do cizího prostředí ... krása ... Když já byl venku za prací a poznáním, tak semnou nikdo nediskutoval zda-li umím anglicky nebo ne, jestli mám práci, bydlení a peníze. Prostě buď se chytneš, nebo jdi pod most. Ale i tam jsem se setkal s československou superkomunitou která buďto rodila děti - aby byla sociálka, nebo si s těžkým skřípěním zubů odklepávali 2roky zaměstnání aby následně měli nárok na flákání se a pobírání sociálky ...