Navštíveno 1061x

28.11.2009, 20:40 |
Bolthorn | Upraveno: 2009-11-28 20:41:07
Zajímali by mě vaše názory..
názor na prasečí chřipku? mediální kachna, nic víc
chemtrails, máš bod :o) a ešte by som nakúsol FEMA coffins... :oD

28.11.2009, 21:29 |
JP Prasečí chřipka mě zajímá přesně tak jako normální chřipka, na chemtrails může věřit bez výjimky jen člověk co má v hlavě totálně nasráno a NWO je co, to je ta konspirační teorie o vytvoření jednoho státu? Ještě doporučuju prostudovat filadelfskej experiment, Tunguzskou katastrofu a zeitgeist, bez toho to neni kompletní.

28.11.2009, 21:48 |
clown kdyz na chripku praseci zemre asi 5 procent lidi, z tech co zemrou na normalni .. co si o tom myslet ???
btw .. udajne zemrelo vic lidi na ockovani proti, nez na chripku samotnou :o) jsem ockovany proti normalni chripce :o)
JP: jj přesně tak NWO je ta konspirační teorie, neustalé omýlaná poslední dobou.. u chemtrails by mě zajímalo vysvětlení, co způsobuje to, že se contrails objevují v čím dál větším množství, a zůstavájí na obloze velice dlouhou dobu.. četl jsem o tom dost různých pohledů jak z řad laiků, tak z řad studovaných lidí.. takže mě nezajímá to jestli tomu věří člověk co má v hlavě nasráno nebo ne.. pokud k tomu nemáš co napsat, tak raději nic nepiš..

28.11.2009, 22:09 |
JP | Upraveno: 2009-11-28 22:09:53
Máš pravdu, k chemtrails už nic psát nebudu a to ze stejnýho důvodu, jako se nebudu přít s pacientama z pavilonu 5, že nejsou Napoleoni.

28.11.2009, 22:14 |
JP Jo ty seš ten rámofob! Na tvoje příspěvky si musim dávat pozor, některý věci nejsou mimo ten pavilon zřejmý na první pohled:D
JP: nechápu proč mě urážiš? dal jsem to tu aby se tu o tom rozvinula diskuze a abych si vyslechl nějaké názory.. nenapsal jsem jestli tomu věřím, nebo ne, ale prostě, že se teď o tomhle všude dost diskutuje.. a ty tu napíšeš, že tomu věří lidi co maj v hlavě nasráno.. ale už nenapíšeš proč, a v čem je to nesmysl.. u tebe jsem si konkrétně všimnul, že umíš napadat lidi když zrovna není něco po tvém, místo toho aby jsi rozvinul slušnou diskuzi.. neznamená, že když je něco u tebe nedůležité, nebo máš na to jiný pohled, tak že máš právo druhé urážet, nebo je jiným způsobem napadnout..
JP: 22:14
seš jednoduchej ;-)
Viz můj příspěvek z cesty po Ukrajině. Tam je trocho osvěty :-)
zdeny: super téma, s tou ukrajinou..
k chemtrails
[ Link ]

29.11.2009, 15:25 |
X-sat (M)
Bylo potřeba redukovat chovy hovězího... nemoc šílených krav... drůbež ala ptačí chřipka... a dál radši nic ;-)
Doplnim x-sata bylo potřebo zbavit se přebytků z tamiflu z dob ptačí chřipky atd.... praseči chřipku asi netřeba komentovat ač je to takova bublina muj nazor je že tolik lidi co umřelo je docela malo proti normalni chřipce navic docela podstatne procento tvoři lidi kteři umřeli na jinou nemoc a jen ta chřipka tomu dopomohla sam jsem byl jeden čas v situaci kdy moje zdravi a imunita pomalu ohrožovalo i smitko prachu a tak by mě zabila jakakoliv viroza nebo chřipka bez ohledu zda by byla praseči, ptači nebo zmutovana mimozeská. celej život se pohybuju mezi doktorama a celkově zdravotnikama mam jich hodně v rodině i hodně mezi přateli atd... takže vim že se bat nemusim o nic vic než klasicke chřipajzny.
k tomu zybtku se nebudu vyjadřovat moc o tom nevim.

29.11.2009, 20:44 |
X-sat (M)
... a jsme na začátku - někdo to musí řídit, není to dílo náhody, tomu nevěřím. Možná přízemní myšlenky nad vysokou hrou patriotů, ale jsme něčí loutky...
x-sat: no to je právě to.. má to souvislost s konspirační teorií.. náhoda to nebude..
jinak tady je ke stažení zajímavé čtení o očkování a prasečí chřipce..
[ Link ]

29.11.2009, 22:45 |
JP Bolthorn: Celý jsi to přečetl a vůbec nic ti v tom textu "nesmrdí"?:D
Namátkou třeba jen jedna větička (já to celý nečetl, na to fakt nemam sílu:D) "Viry a bakterie nemohou způsobovat nemoc"?:DD

29.11.2009, 22:52 |
JP | Upraveno: 2009-11-29 22:57:20
X-sat: Jako že ve světovym velíně sedí nějakej pán v bílý košili a plánuje, jak co zmanipuluje?:D Nebude to třeba tak, že management velký farmaceutický firmy zjistí, že nákladně vyvíjenej a vyráběnej lék nejde na odbyt, tak zařídí malou večeři s pár známejma z velký tiskovky, těm se víc nebo míň nápadně zmíněj, jak je ten jejich lék super/jak se šíří novej typ chřipky a že by o tom mohli něco napsat dřív, než se k tý informaci dostanou ostatní... Druhej den vyjde článek přes půl stránky ve velkejch novinách, během pár dnů se toho kvůli okurkový sezóně chytnou i ostatní a už to jede... měsíc nato to každej bere jako hotovou pravdu. Lék se prodává, tiskovka zase o něčem informovala jako první, všichni jsou spokojený. Co? Neni to reálnější? To je přece princip, kterej se používá ve většině oborů, neni v tom žádná konspirace US vlády a Rockefellerů:D
nemám důvod číst tupé články o prasečí chřipce, stačí že vím své

29.11.2009, 23:18 |
X-sat (M)
JP - popisuješ jen střípek toho, co se děje... Já nepíšu o velíně a pánu v bílém... Píšu o cílené činnosti, díky které byla cíleně zabíjena zvířata... A dál bude co? My? ;-)

30.11.2009, 00:10 |
Dr.T Praseci chripka pro zdraveho mladeho cloveka jako je nas na foru vetsina - no nic no, normalni chripka.
Problem ale nastava:
1. Male deti - treba nas prcek 1 rok stary - imunita OK, ale presto aby mi tyden lezel na infuzich a v zabalech a dostaval vse mozne a nemozne do zily a lezel v nemocnici - dekuji pekne, nechci.
2. Mame stop veskere planovane operativy - pacient po rozsahle operaci ma co delat sam se sebou ne to jeste bojovat s takovou chripkou. Akutni veci samozrejme operujeme ihned.
3. otec sefuje infekcnimu zde - neni to medialni kachna - fakt se to populaci siri - jde to zvladnout jako bezna chripka, ale uvedomte si ze ne vsichni jsou mladi a zdravi. Beha mi zima - treba - potvrzen H1N1 virus u vychovatelky ve skolce, tehotna v 8. mesici tehotenstvi, mlada zena po rizikovem porodu - lezi na ARO, a takovych prikladu bych mel vic.
Takze ja se zenou dodrzujeme rezimova opatreni jak se tomu vyhnout - samozrejme ze to muzu dovlect z prace, ale snazime se alespon vyhybat obchodnakum, kina, navstevy, a bla bla, jeste cca 2 tydny
Ta knížk je ze 77 roku.. Dost věcí je dnes jinak.
Jinak k té konspirační teorii. Ono to zní opravdu neuvěřitelně, že by hrstka vyvolených tahala za nitky osudu celého světa. Prostě náš zdraví úsudek to nerobírá, ale není to nic nemožného. Vezměte si, že tomu věří dost uznávaných vědců, umělců, politiků apod. Spousta věcí které nedávají smysl, díky této teorii získávají zcela jasný význam. Jenomže tohle by musel někdo zcela značně dokázat. Dokud tomu tak nebude, tak to budou pouze dohady a scifi..
NWO - 1984 - stejne nas tam dostanou :-( /at je to tak nebo tak, pro ty u koryt jsou normalni lidi spotrebak, takze jak natom budou asi normalni lidi vs. ty u superkoryt??
veprova? nebyla nahodou vakcina patentovana driv, nez se o chripce zacalo mluvit?
chemtrails - nesleduju, ale bude to neco jako HAARP, nikdo k tomu nesmi, nikdo nic nevi, ale urcite to nebude nic dobryho
Route88:Koukám, že se o to taky zajímáš..
Bolthorn: Nejde se nezajimat, protoze na to narazis skoro na kazdym kroku, jen se divim lidem ktery si jeste lebedej "jak se mame dobre" :-(
Route88: přesně tak, nejde se nezajímat.. hlavně když to až bije do očí, jak je všechno na světě uměle vytvářené, ekonomika, války, atd....