Navštíveno 849x

vím že lepší si nepůjčovat ale není to pro mě
kolega potřebuje cca 80 tis. možná 70 by stačilo
potvrzení o příjmu má ,čerstvé
problém je ten že je v registru
kde si půjčit aby to dostal ? část z toho padne na to aby zaplatil mě , proto se angažuju
díky za rady
Nikde mu nepujci pokud je v registru. Musi mit nejakou dobu v cajku aby mohl zadat o pujcu.
no to on už nějakou dobu seká latinu
v inzerátech je toho spousta
nějakou nebankovní lichvu je mi to jedno , já potřebuju zpět svoje

27.11.2009, 23:25 |
Phitypaldy | Upraveno: 2009-11-27 23:27:49
Ja vim, ze kdyz jsem mel problem v registru (diky opozdene vyplate na ucet) tak jsem musel mit nejmene 4 mesice v cajku abych mohl o neco zadat(GE MONEY). Ta doba je asi ruzna u vsech bank, ale maji to propojene.
U lichvy nikoho nezajima nejaky registr, tam pokud nezaplatis tak si jasny :-) Aspon u kamosa co dela lichvu to tak funguje :-)
kdyby někdo měl kontakt na lichváře :-)
sem s tím nebo do mailu
no právě že má vroubek u cetelemu nebo profikreditu a díky tomu mu nepůjčej ani u homekreditu a providentu
potřebuju něco jinýho , auto m starou mazdu takže jako zástava na nic , a byt na zpětnou hypotéku dát nechce a já svoje prachy potřebuju (zemřel mi táta a máme rozdělanou fasádu a zateplení ,jinak bych i počkal ale ted to fakt nejde

28.11.2009, 10:54 |
Rudi kup blesk a jsou tam většinou min. 3-4inzeráty...
už jsem toho obvolal dost ,ale samej třetí až pátej zprostředkovatel a podobný kkt
potřebuju kontakt na který se ozve a ty koruny dostane co bude potom je už jeho věc
Midi kontak bych ti mohl dat, ale az po jeho souhlasu. Zeptam se ho, ale dopredu rikam, ze 80tis nebude chtit asi ani resit. Jede v jinych castkach. Treba - pujcis si 5 mega a za 3 mesice musis vratit treba 8 mega atd. Zitra dam vedet-vecer s nim jdu hrat hokej.

28.11.2009, 12:34 |
Kesam Phitypaldy: A Kurwa mafie:)
Jinak provident a ruzný tyhle zmrdi mu dají profireal atd.
Takze jak jsem rikal. Drobne prej nema :-)

30.11.2009, 01:31 |
TROY Jakejkoliv inzerát = cesta do ještě větších pekel
Phitypaldy díky za zeptání
troy - kdyby do pekel , na ulici :-)