Navštíveno 1665x

fuj ty vole!!! dík presla me chut na obed:F)

27.11.2009, 12:54 |
kucik Tak takoví lidi asi nedostatkem sebevědomí netrpí:-DD

27.11.2009, 13:06 |
tygrm ty trpěj nedostatkem soudnosti
jú es ej - aneb země neomezených možností :-)
ta pravá americká síla :)
jo a Daryl tě asi zabije :D
RoFl...tohle je fakt masakr...:D

27.11.2009, 13:25 |
ikosp No já nevím, ale když si stoupnu na půl dne do nějakého našeho hyper super obchodu, potkám tam takových lidí lidí taky požehnaně........
Nebo si myslíte, že když si někdo stoupne do kšeftu, vyfotí pár exotů, že jsou takoví v americe všichni?
Jste ještě nikdo nepotkal žádnýho metráčka nebo ženskou v bikinách a tričkem pod prsa, ze kterýho ji přetýkaly špeky a celulitida? Zkuste se kolem sebe víc dívat.....
Amerika je země extrémů a to jak pozitivních, tak negativních. Mě by spíš zajímal nějakej obchoďák v Británii, protože tak neskutečně ošklivé ženské jsem v životě nikde jinde neviděl a to už jsem pár zemí projezdil. Průměrná Angličanka má třicet kilo nadváhu (nebo naopak podváhu), zrzka, pihovatá, obličej jak mentálně zaostalá a pokud možno viditelná tanga (čím horší postava, tím víc je jí vidět). V duchu jsem se omlouval českým holkám - važme si toho, co tu máme.
Mno a ja uz neco prochodil jihoamerickejch obchodaku a musel bych si ho asi urvat... :o))
jako ikosp i u nás je dost k vidění
ps. objem ničím nenahradíš :-)
tapp: a žes neudělal nějakou puta reportážičku ? :o)
mišel: ROFL jak prase s tím objemem :-)
Aaa Mr.Cartagena :o)) To bych nedelal nic jinyho :o)

27.11.2009, 16:30 |
Kesam Masakr démon v dresu na hokej a ružové trencle :D
postavy nepřekvapující, některý "modely" oblečení ale víc než úsměvný -pochybuju, že takový by se zde ve střední evropě našli:)
s UK je to recht, byl jsem na 14 dni a za celych 14 dni jsem tam videl tri hezky holky a z toho jedna byla ceska a dve cernosky, jinak fakt humus, se nedivim anglanum, ze jezdi hojne sem k nam
neni snazsi sem postnout jeden odkaz na halbota, kde to bylo uz pred dvema dny, nez to tu zasirat tunou fotek?
[ Link ]
je, ale proc to delat jednoduse kdyz to jde i slozite :-)

27.11.2009, 22:29 |
Leke No ty kraaaso :D :D
copak,tvoje soukromá kolekce?
si nevzpominas, jak jsi mi pozoval?
to mě poser :) to je sekec, vidět to naživo asi bych se válel smíchy..

29.11.2009, 18:02 |
TomV Alespon je videt, pro koho se delaji americka auta :o)
Rajdlos: Přesně, v UK jsem byl kdysi ale za devět dní jsem potkal jednu opravdu krásnou ženskou a to byla francouzská turistka :o)))