Navštíveno 772x

27.11.2009, 11:34 |
Losky Ahoj pašáci, nejezdíte někdo na dovču do Bulharska někam k pobřeží? Příští rok tam chceme jet autem (aspoň z toho něco mám než letedlem)a vůbec netuším, jak se s nimi dorozumět. Nikdy jsem takhle nejel, pokud už to nebylo zařízené dopředu. Proto se ptám, jestli tam někdo nejezdí třeba k nějaké známé a ověřené rodině, nerad bych tam pak lítal a sháněl a hlavně vůbec nevím, jak se s nima dorozumět:(( Azbuka a navíc tel. se domlouvat už nemá smysl vůbec:( Moc díky za rady a typy. Případně by se hodily i ceny
kámoška tam roku studovala... zkus jí kontaktovat..třeba poradí
[ Link ]

27.11.2009, 11:51 |
SALL byli jsme minulej rok s bratrem,ale letecky... nevím jak jinde, ale rusky se moc nedorzumíš, možná líp než česky.. azbuku mají stejnou/podobnou ale mluvený slovo moc nechápou...aspon mi to tak přišlo...
Jinak jasný volba Primorsko

27.11.2009, 12:07 |
Losky Určitě se ty kamarádce ozvu, děkuju.
Ono nejde o to zda letecky či autem, ale jde o to, že ubytko si chci najít na místě a rád bych už tam jel, když už bych to měl dopředu dohodlé. Nejsem žádnej smlouvatel, spíš trouba:)) A kdo ví, jak člověk bude blbej po těch 1800km tam. Ideální by bylo pro nás asi Pomorie, takže kdyby určitě někdo mohl nějak poradit či pomoci, sem s tím:) Díky

27.11.2009, 18:41 |
JA jestli chceš zemřít ušlapáním tak Primorsko....
Achtopol letos,nemělo chybu..otázka jestli chceš klid nebo kalit v barech...

27.11.2009, 18:42 |
JA | Upraveno: 2009-11-27 18:44:02
Primorsko letos..

27.11.2009, 18:45 |
JA Výhled z hotelu letos v Achtopolu..

28.11.2009, 15:10 |
Losky Určitě chceme spíše klid a výlety, bary ani ne. Mě bylo doporučeno Pomorie
Letos byl kamarád v rámci 25. výročí od svatby. Fotek a videa jsem viděl hromadu. Letecky z OVA, bustransport polopenze 10 dní u moře sumasumárum 20 + kapesné.
Můj závěr: 20 litrů dovedu utratit efektivně. SPali v hotelu právě v Primorsku, ráno ve 4 pod okny popeláři den co den, sprchový kout plesnivý, moře špinavé (což mě překvapilo), dno roztříštěné mušle (=ostré, bez bot se nedalo), koiusek přístav=kravál 24 hodin denně (jeřáby-houkačky, lodě), ceny jak u nás, spíše o fous vyšší, vyplatí se do restu na hotová jídla než si vařit, okolí dost bídný (holiny, žídné stromy, nic). Za mě ne. když, tak itálie západní pobřeří okolí SnaMargarity-to je ještě ráj v Evropě. Bohužel, o fotky jsem svojí debilitou přišel...

28.11.2009, 17:04 |
Losky to věřím, ale musím si to zkusit stejně:))