Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > RAMMSTEIN - dojmy

o Navštíveno 1760x o
o 26.11.2009, 01:29 | Skid-TDI
Tak se tu pochlubte. Ja stal ve VIP stani. Cca.4 metry od Richarda Kruspeho. Paradni vyhled. A musim uznat, ze Rammsteiny jsem hazel uz do stareho zeleza a ze nemuzou nic noveho predvect, ale mylil jsme se. Byla to fakt pecka. Sice to nove album mi fakt nejak nejde naposlouchat, ale vem to cert. Jinak to ze pri pisni Pussy bude litat pena, to jsem cekal, ale ze na me pak napadaj zlute papirky a prilepi se mi na ksicht, tak to jsem fakt necekal. :-D

o 26.11.2009, 01:30 | Skid-TDI
Jinak fotil nekdo z Vas? Ja se na to vybodl.

Jo a dokonce jsem tam potkal u vychodu pana H.E.R.A. Kdo by ho tam kluka usatyho cekal. :-D
PS: Rad jsem te tam potkal. ;-)
o 26.11.2009, 06:32 | filip146
stání u podia, masakr, koukal jsem na videa na youtube a tam mi to nějak nic moc neřeklo. naživo absolutní bomba! jestli někdo fotil nebo točil rád bych se podíval,
o 26.11.2009, 07:01 | filip146 | Upraveno: 2009-11-26 07:04:48
jo a i předkapela byl docela dobrej nářez.. :-D

[ Link ]
o 26.11.2009, 09:04 | Skid-TDI
Predkapelu jsem videl jen jednu pisen a musim rici, ze mi to nic nereklo. :-(
o 26.11.2009, 11:06 | H.E.R.O.
docela v pohodě konzert,jen škoda,že nehrály víc starejch pecek,nový album jakš takš ujde,takže spokojenost.Překvapilo mě složení lidí,snad nikdo pod 25 let :-)
to skid-tdi: řekni mi kde si zobnul vip lístky?
o 26.11.2009, 11:22 | Skid-TDI
to H.E.R.O.: Mame tu takovou Rockbandu a s tou jezdime na vsechny velke koncerty. Treba dneska jedou do Pisku na Nazarethy a v sobotu do Budejk na Tri sestry s Visacim zamkem. A tak sledujeme vsechny koncerty v republice. A hned jak zacal predprodej listku, tak jsme prvni den nakoupily lupeny.

Co me dost prekvapilo, tak ze ve VIP stani se zasadne mluvilo rusky a nemecky. Skoro zadnej cech. :-(

Bylo mi dneska rano receno, ze na Radio Kiss prej kritici povidali, ze koncert byl podprumerny s chabou aparaturou a spatnym nazvucenim. Nezbylo mi nic jineho nez se smat a rici to, ze ten clovek kterej to rekl, tak tam ocividne nebyl.

A jak rikal uz H.E.R.O. me taky stvalo, ze nezahrali vice pisni. Asi nejvice pisni ze starejch alb zahrali z Mutter. ALe jinak jeli jak fretky bez prestavky a za hodku a pul bylo vymalovano. :-D
o 26.11.2009, 14:09 | Mr.Scully
Kritiky v tisku nic moc. Ale to už tak bývá, že názor kritiky a fanoušků je výrazně odlišný :) Pravda bývá někde mezi.

Mně Rammsteini lákali, ale jen kvůli show. Hudebně mi to přijde spíš jako sjezd fašistů, kteří dostanou do ruky poprvé v životě nějaký hudební nástroj. Ale berte mě s rezervou :-)
o 26.11.2009, 15:38 | KFL
Tady to docela chválí ;)
[ Link ]
o 26.11.2009, 15:55 | kuja
Mr.Scully: Tvuj nazor na Rammstein je zajimavej :) Ale nerekl bych,ze to tak je....Rammstein je ikonou industrial metalu a tam to neni o virtuozite,ale o zkloubeni elektroniky,metalu a show :) Coz oni umi neskutecne dobre :) Podotykam,ze sem slysel vetsinu alb,a videl je i na zivo. Lec nejsem jejich fanousek....vyznavam trosku extremnejsi styly metalu :)
o 26.11.2009, 18:07 | Jerry.s
koncert byl fakt dost dobry! sice jsem mel obcas horsi vyhled ale kdyz clovek stejne porad skakal tak po vyskoku videl dobre:) predchozi tour se mi mozna libilo o neco vic ale i tohle opravdu stalo za to!! dokonce jsem si sahnul na raft ktery s klavesakem proplul davem!:)

foto k příspěvku  od Jerry.s

o 26.11.2009, 18:08 | Jerry.s

foto k příspěvku  od Jerry.s

o 26.11.2009, 20:53 | Mr.Scully
kuja - jj, já vím, to je jako Kiss, na ty taky člověk jde kvůli tomu, jak ten koncert vypadá a ne kvůli tomu, že tam uslyší novodobé virtuosy :-) Ani stylově proti Rammsteinům celkem nic nemám, ale asi bych to nevydržel poslouchat víc jak jeden koncert ročně. Do auta bych si to nedal.
o 26.11.2009, 22:20 | Tanzen
Byl jsem včera také přítomen a jsem maXimálně spokojenej! Byl to neskutečnej masakr od začátku až do konce..předkapela byla dosti zajímavá, magoři:D
no ale Rammstein to bylo něco...viděl jsem je poprvé, tak jsem byl vyplesklej ze všech věcí, ale měli to supr vymyšlený..třeba u Wiener Blut..bylo tam zavěšeno 21 panenek...přesně tolik dětí zplodil Fritzl se svojí dcerou..a na konci, jak bouchaly a padaly dolů jako švestky..nevíte, co s nima hned potom bylo? Jestli je tam nechali, nebo někam zakopli:D

Jo a taky jsem dost čuměl na toho magora, co tam vlítnul do ohně a hořel..původně jsem myslel, že to je někdo od kapely a je to nacvičený..ale jak jsem pak viděl, že ho tam zběsile hasej, bylo to divný..a dneska jsem se dočetl, že to byl někdo z kotle..jak se tam hlavně mohl vůbec dostat??

Skid-TDI: přecijenom malinký přestávky byli...dvakrát jsme čekali na přídavky :)
o 27.11.2009, 18:33 | Francouz | Upraveno: 2009-11-27 18:34:24
A řvali jste aspoň ZU-GA-BE!!ZU-GA-BE!!ZU-GA-BE!!? ;o)
o 29.11.2009, 20:35 | Skid-TDI
to Tanzen: Myslim si, ze panenky zabalily a pouzijou je dale na jinem koncertu. Jinak ten clovek co tam horel nebyl z kotle ani nahodou. Byl to clovek od nich a jen to proste tak napsali, aby to vypadalo jako paradne. Protoze kdyby nekoho opravdu omylem zapalili tak si myslim, ze kapela by prestala hrat a nepresla to takhle jednoduse. A hlavne tam se ta show prej nacvicovala mesic pred koncertem, aby vsechno bylo püntlich.
o 29.11.2009, 21:03 | Tanzen
Skid-TDI: jo tak díky za objasnění!
o 29.11.2009, 21:09 | kuja
Mr.Scully: Dekuju za perfektni odpoved. Aspon je videt,ze tu jsou lidi,kteri porad maji mozek :) Ocekaval jsem spise flame na nekolikero veceru :)
o 29.11.2009, 21:12 | Jerry.s
presne tak zapaleny "fanousek" byl jenom jako, trefil se do nej tim ohnem hned nekolikrat:D

[ Link ]
o 04.12.2009, 14:44 | Francouz | Upraveno: 2009-12-04 14:44:25
Hele kdo jste byli na koncertě, kterou písničkou začínali vystoupení ? Dík
o 04.12.2009, 20:45 | Tanzen
Rammlied
o 05.12.2009, 11:03 | Francouz
Dík, to jsem si myslel :o)
o 05.12.2009, 18:28 | Beda
Taky jsem byl a jsem nadmiru spokojeny, sou byla neskutecna, jen ta predkapela byla pro me nuda...
o 15.01.2012, 12:26 | Mr.Scully
Nechtěl jsem zakládat nový téma :-) Pokud jste někdo byli vloni v Praze na Rammstein, tak se můžete podívat na kompletní video, které jsem tam natočil a pak sestříhal. Trvalo mi to dlouho, protože jsem sháněl alternativní audio a pak to dával dohromady v Sony Vegas.

[ Link ]
o 15.01.2012, 18:14 | Jerry.s
dobřééé!!! jdu čumět!! MÁM JE RÁD!;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3148 sekund.