Navštíveno 1102x

25.11.2009, 15:55 |
Timbo jako depresema netrpim ale tohle uz me zacina vylozene srat. ja uz chci konecne snih :-(
foceno pracovnim mobilem tak aby se fajnsmekri necertili ;-)

kéž by tohle vydrželo do dubna a pak se oteplilo
Jako mě tohle počasí nebaví. Já jsem zvyklej, že koncem listopadu bejvá už pěkně hnusně. Jako sníh nemusim, ale tohle mě sere, protože jsem nějakej z tohodle divnej a cejtim se prostě celkově divně. A kurva proč jsem kupoval ty zimáky? :-)

25.11.2009, 16:11 |
Timbo o tom to je. ja mam taky zazity nejpozdeji v puli listopadu snih a az do velikonoc.
kdybych vedel ze bude tohle tak sem motorku ani neodhlasoval :-(

25.11.2009, 16:18 |
Yawor jako P528 :o)
jen houšť let it sun, let it sun

25.11.2009, 16:50 |
Prady Na vánoce chci zimu a sníh, pak potřebuju v zimě na týden sníh na horách až pojedu lyžovat, ale klidně jako ostatní, může bejt teplo :-D

25.11.2009, 16:54 |
Syrup Wow, dvacitka to uz je fakt slusny :) ja v aute dnes vyfotil 16 a rikal si ze to taky dam nekam na net, ale oproti tobe se muzu jit zahrabat :)))
btw: taky me to sere, ma bejt kosa, lidi chodit v bunde, auto ma jezdit bokem ;) a ne lidi jezdit na kole a v kratasech :(
Parada, jeste by to mohlo o par stupnu stoupnout a uplne uzasny.-)

25.11.2009, 17:15 |
Komba U dvacítky chybí mínus,pak mraky sněhu a pořádný závěje,nečekam na nic jiného:)
hm supr... mlhy a chcanec,,, fakt lepsi nez snih... jasny hosi. Chripkovy epidemie jak vysity...
je to na houby, byl jsem dva dny na stubai lyžovat a ani tam toho sněhu moc neni

25.11.2009, 17:37 |
Kesam chci tento rok skusit lyže krátke tak by mohlo něco spadnout :-) jinak dneska hic v práci jako bejk.
Timbo : ja zrovna pred chvili prijel z kratky projizdky :-)
takova zima by mohla byt klidne do brezna a pak jaro :-)
ještě týden teplo prosím :) zrovna mi dělají fasádu :-) a pak at je třeba -50 :-D

25.11.2009, 18:37 |
choze už měl být sníh a ne tohle :(
ps. začínají opět epidemie
jj oteplit by se mohlo, uz mam ty zimy po krk :-)
sníh jenom na horách pěkně na prkno zafarat :P ,le před barákem ve městě ho nepotřebuju alespoň nemusím přezuvat :D:D

25.11.2009, 19:26 |
TROY zima bude až v unoru až do května a pak hned léto :)
epidemie jsou každý rok a sníh na to vliv nemá ...
jen ať je teplo, velice rád přezuju auto zpět na letní pneu a s kočárkem se taky líp jezdí (nemrznou ruce na rukojeti) :o)
jako Petura..takhle do března a pak už konečně jaro. Ten bílej sajrajt vůbec nemusím...

25.11.2009, 23:11 |
choze petura- ale nízká teplota ano ;)
Zima bez snehu sa nepocita..... Takze aspon pol metra snehu a -20 k tomu!!!!!!

26.11.2009, 08:37 |
Veva jáááá chci snííííííh, hooooooodně sněhu!!! :-)
Mírný podnebný pás neboli mírné šířky jsou oblasti s mírným podnebím. Mírné šířky leží mezi oblastmi se subtropickým podnebím a oblastmi se subpolárním podnebím. Na severní polokouli leží mírné šířky mezi 40° a 60° severní zeměpisné šířky, v Evropě sahá mírné podnebí až k polárnímu kruhu.
Pro mírné pásmo je charakteristické střídání čtyř ročních období.
Takže teplomilci se odstehuji na jih a prestanou prudit :-)

26.11.2009, 09:48 |
TROY a zimomilci na polární kruh :P

26.11.2009, 11:00 |
Yawor běžte do prdele všichni a já si tu udělám počasí podle sebe ;o)
jen ať je teplo, potřebuju stavět a stavět.
Troyhránek: me stridani rocnich obdobi nevadi... leto pretrpim v cabriu :-P

26.11.2009, 17:23 |
JP Krása, měl jsem takovej plán, že budu na zimu jezdit do Austrálie, ale jestli to bude takhle pokračovat, budu moct zůstat tady:D. Zatim mi pořád stačí letní bunda a triko. Na chřipkový epidemie nehraju, to je jenom pro chcípáky:))

26.11.2009, 18:10 |
TROY zimnice - Jeep
;)))))) ty v něm jezdíš i v zimě :P
jsem rád za každý slunešný den navíc, aspoň můžu udělat co nejvíce kšeftů...