Navštíveno 6435x

Pamatujete si když se před pár lety prodávala Tatra 815, pěkná plastová, velká pro děti. Nechá dnes sehnat ještě nějaké takové auto? a kde prosím nějaký odkaz.
Tak jednu už jsem sehnal
[ Link ] Ještě se prý dělá také VOLVO, ale to nemůžu nějak najít

24.11.2009, 18:44 |
choze Ty starsi oranzovy byli lepší, litali jsme s tím i po silnici ;)
dá se sehnat, teď o víkendu jsem si zrovna hrál se synáčkem a s velkou tatrou :-)
si vzpomínám na dětská léta,to byl muj sen tahle tatra,sme s tim pak s klukama každý den blbli:D:D
To je pravda ty oražové byli lepší. Ještě jsem dohledal Mercedes, ale Volvo né a né najít.

24.11.2009, 20:31 |
Komba Na tej oranžovej jsem jezdil tak dlouho,dokud se mi do korby vešla prdel:D a neulítla kabina,jinak pecka hračka:)
sem měl taky, takovou tu oldskůlovou :))) tu s tim přečnivajicim čumákem, co byl takovej kulatej, teď nvm typ.

24.11.2009, 20:44 |
JP taky jsem měl tu oranžovou s čumákem, přežilo to neuvěřitelný věci:D Snad je to pořád tak bytelný, i když tomu moc nevěřim...

24.11.2009, 20:50 |
JP
taky sem mel oranžovou to byl vždycky rachot když sme s tim letali po ulici supr vec
JP: jj to je přesně ona, v tý sem se toho nalítal a natahal :))
JJ, taky jsem mel 148 dokonce dve :-))
A nejlepsi to stejne bylo na spagate za kolem :-)))

24.11.2009, 22:01 |
Komba ....hned si každej může říct že řídil tatru:)
Tohle to vyrábějí u nás... dělá tam sousedka :)
[ Link ] Možna bych uměl lepší cenu :)

25.11.2009, 01:25 |
Olda Koukám že máte všeci stejný zkušenosti jak já :D měl jsem dvě tyhle tatry a pořád jsme s nima rajtovali po silnici : )) i za špagátem na kole jak píše phitypaldy. Dokonce je mám ještě doma na půdě :) jednu s korbou a druhá jako bagr na písek. co já se s ní nabagroval :D

25.11.2009, 06:56 |
Brda Dragster: Volvo vím, že dělá šlapací, najdeš na
[ Link ] a napravo je odkaz Klub řidičů a kolekce volvo.
sem měl 148 sklápěče a 815 bagra:) sem byl king:)
Když jsem byl malej, ta jsem tu tatru neměl. Synkovi jsem před dvěma rokama koupil tu 815ku....a s dcerkou se o ní veleúspěšně rubou;-)
Taky jsem ji měl.. Taky jsem s ní jezdil po silnici :D Tohle je zkrátka kultovní hračka. Stejně jako igráčci, céčka a plastový model Š120.. A nesmím zapomenout na ruskou digihru chytání vajíček. Dnes ty děti mají hovno. Samej robot a pokémon je to.
jj tatra nezná bratra :o)))
letos je ještě na ní brzo, ale příští vánoce bude ježíšek shánět hned dvě a nejlépe každou v jiné barvě
byla to nejlepší hračka, měl jsem po bráchovi 148 a pak sem měl svojí 815, ale ta stará byla lepší (měla za kabinou náhradní kolo) ...
nasednout do sklápěčky a hurá z kopce dolů
Ja mel oranzovou 815 a pak jsem mel v mensim meritku Liazky, ale ty mi nakonec rozkousal pes.:-D A muj velky sen, kterej se mi nikdy nesplnil, tak byla 815 UDS (nakladac) mela dve paky. Kdo ji mel tak byl fakt na piskovicti na sildaku King. :-D

25.11.2009, 13:42 |
Kesam Stou jsem jednou spadnul do kanálu a měl jsem na bradě 4 stehy asi v 8/6 letech :-)

25.11.2009, 15:15 |
Losky Taky jsem měl asi 2 ty 148. Permanentně tuning bez kabiny:))) Ale to jsem nevěděl, že se tomu nějak říká:) Tyhle staré věci vyvolávají plno hezkých vzpomínek, někdy bych brečel, že už to člověk nezažije znovu:( Dobré byly i koloběžky zelené s červeným sedátkem a asi 2cm úzkou gumou. Byla plechová. Pamatuju si jak jsem na ní letěl z kopce a dole byl kanál (ty pruhy) a já se tam v plné rychlosti trefil:))))))))))))))) To bylo brekotu:)
jj oranžová, ta vydržela. Ovšem můj nápad vystlat kabinu papírem, zapálit, nasednou na korbu a sjet kopec už nepřežila .. njn zrovna frčel demolation man :o)
Taky se musím přidat, oranžová 148, to byl stroj. Nesmrtelnej. Kam se na to hrabou ty dnesní plastový srandy. Nevydrží ani křivej pohled.
ve Sparkysu mají sklápěcího Mergla cca za 500,-