Navštíveno 537x

23.11.2009, 10:24 |
Mika Zdar včera se mi stala nemilá věc mám digi foto Pana TZ 1 , byl jsem s ním v celku spokojený, ale po třech letech vypověděl službu. Bez zoomu něco málo vyfotí, ale jakmile zkusím přiblížit tak vše je rozmazané. Potřebuji radu asi nemá cenu to nechávat opravovat, možná že se pletu. No a jelikož se vánoce blíží a mám malýho dvouletýho prcka rád bych něcozdokumentoval co by jste mi doporučili, nechci aby měto zruinovalo takže limit cca 7-8 tisíc. Zatím zdar Míra
Pokud chceš něco novýho, tak aspoň napiš, jestli se spokojíš s nízkou kvalitou kompaktů, nebo chceš o malinko lepší (a větší) EVF, nebo za tuhle cenu seženeš i low-end zrcadlovku se seťákem (zdaleka nejlepší kvalita, ale největší rozměry :-)
Pokud by si chtel tak bych ti mohl nabidnout Sony DSC T500 je to super fotak + HDvideo.
Kupoval jsem jej jako kapesni, abych nemusel vsude tahat zrcadlo, ale nemam pro nej vyuziti. Je jeste v zaruce+komplet prislusenstvi. Je v nem 8Gb karta.
cena 4000,-
[ Link ]
o Tecku jsem taky jednu dobu uvazoval jako o kapesni alternative k EVF. mel jsem moznost ho vyzkouset a na tu placku kvalita slusna.