Navštíveno 804x

Nazdar bando, potreboval bych vyresit jeden mensi problem...
Vcera jsem se rozesel z holkou ale mam doma jeji auto ktere pouzivam jako winter car.. je to napsane na ni ale pojistku tomu platim ja. resp. ji platim jen pres zimu kdyz s autem jezdim. auto uz bych nejradsi ale zlikvidoval pac je to rezavy serbl tak jaky by byl podle vas nejlepsi zpusob jak se auta zbavit? dat ho zpatky bejvalce asi ne pac uz jsem ji za to dal prachy a asi uz by to z5 ani nechtela, tak ze budu od ni potrebovat nejakou plnou moc abych to mohl zlikvidovat a odhlasit bez ni? popr. nevadi ze je na tom propadla technicka a neplati se povinne ruceni?
neplaceni povinneho zaklada povinnost zaplatit prispevek do garancniho fondu ceske pojistitelske kancelare ve vysi 30-300kc DENNE! :-) tak bacha
nj s toho mam taky obavy i kdyz auto je napsane na bejvalku tak ze stesti:) a navic mi tu jednou nekdo poradil ze kdyz si auto pojistim u myslim ze ceske podnikatelske? kde sem to mel tusim minulou zimu, a pojisteni dam na dobu urcenou tak ze i po zkonceni se auto bude tvarit jako pojistene.. nevim jestli je to kec nebo neni..

22.11.2009, 12:35 |
Kesam třeba to sní dáš ještě dohromady :-) Ale to poviné ti letí asi penále.
to pochybuju. dam si od zenskych na chvilku oraz, treba pak potkam jeste mladsi, krasnejsi a bohatsi:)
kurna da se to nekde zjistit jestli mi tam naskakuji penale? nerad bych se s bejvalkou jeste soudil o prachy jako po 50 letech manzelstvi!
Si pis, ze naskakuji penale! Od te doby co auto neni pojistene. Od 1.1.2009. Zajdi na pojistovnu, kde to bylo pojistene a zjisti kdy tam zanikla pojistka a oni ti to pak uz vypocitaji kolik ti tam naskakalo.

22.11.2009, 13:49 |
Jerry.s | Upraveno: 2009-11-22 13:50:29
mno v te minule diskuzi na tohle tema mi Pepino-honda napsal tohle, cituju:
05.02.2009, 20:24 | Pepíno_Honda
funguje to.... dělá se to hlavně na motorky, kdy máš na ČKP "viditelnou" pojistku na celý rok, ale máš omezenou platnost na tolik měsíců, co si zaplatíš. Kamarád má takhle i punto v cabriu... nechce se mu běhat 2x do roka na pojišťovnu a na úřad
tam co myslite, nemate s tim nekdo zkusenosti?
nj to ale musis mít ve smlouve kolik mesicu ti to plati jestli mas normal povinne tak musis platit cely rok