Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > iphone a navigon

o Navštíveno 681x o
o 21.11.2009, 20:03 | axetom
mam iphone 3g, jb 2.2. Pres installer sem tahnul navigon (chci vyzkouset nez si ji zaplatim ze) fungovala bez problemu. od doby co jsme na iphonu odhlasili internet tak se gps malokdy chytne. Dneska plzen - praha a ani jednou nedostala signal. Otec ma taktez iphona, vcetne te same navigace a nejde mu take. Nevi nekdo v cem je zakopany pes?

o 21.11.2009, 20:04 | Knightey-
Mno nedavno jsem ho zkousel a fungovalo to v klidu, musel bych vyzkouset tedkon co a jak.
Jinak mam tak 3G ale mama jb a 3.1.2.
o 21.11.2009, 20:04 | luda551
nevyprsela licencni doba??? nevim jak u iphonu ale u me nokie byl problem v tom ze kdyz vyprsela zkusebni doba tak to nebralo GPS modul co je v n95:-(
o 21.11.2009, 20:09 | axetom
nn je to full verze. Zajima me prave jestli to neni nejak provazany s internetem:( Dela to od doby kdy jsme ho odhlasili a v iphonech zablokovali:(
o 21.11.2009, 20:11 | santa2412
Ahoj, napis mi kdyz tak na icq 330186330. Zkusim pomoct.
o 21.11.2009, 22:56 | Daryl (A)
MÁM 3g s ofiko koupenym navigonem a máma bez problému i v zahraničí kde mám data vypnuty. Spíše bych to videl na posranou JB verzi. Moc nerozumím tomu ze si to chceš vyzkoušet. Jako cekas co ? Ze to bude padat nebo co by ten sw nemel dělat ? Víš proč se spousta aplikaci nedostane do ofiko appstoru a musí se spokojit s jb iphonama ? Protože Apple před pustenim do AppStore kazdou aplikaci fakt drsné testuje a zkouší všemožně situace. Aplikace musí makat bezchybné aby byla vypuštěna.

Takže výmluva ze si to chceš nejdriv zkusit je chabá bez ohledu na to ze se to bude chovat dost odlišné jak sám vidíš. Mám pocit ze navigon je už nějak od 50€ což mi nepřijde jako nejaka silena pálka za navigaci.
o 22.11.2009, 09:36 | choze
Zkus ještě tomtom řekl bych, ze je na tom lip
o 22.11.2009, 09:48 | santa2412
Tomtom na to lip urcite neni. Navic nova verze navigonu umi i c.p snad vsech malych vesnicek co jsou. Navigon je jednoznacne nejlepsi navigace pro ip.
o 23.11.2009, 06:16 | Daryl (A)
Taky jsem slyšel ze tom tom tentokráte nic moc. Navigon mám proto, ze v ty době co jsem to potreboval nebyl tomtom k dispozici ale nelituju. Naopak chvalim ze všech stran.
o 23.11.2009, 09:30 | TROY
Řekl bych,že 2.2 FW je stařík pro Navigona
o 23.11.2009, 10:09 | muSlim
Mne Navigon behá na 3.1.2 s JB bez problémov aj v zahraničí. Teda behal, nepoužívam ho a pravdepodobne hho dám aj preč, vyskúšal som a ďakujem nemprosím :o)
o 23.11.2009, 22:18 | haskyvr6
Problem bude ve FW, navigace chodi az od FW 3.0 vyse. Osobne pouzivam v iP 3G 3.0 Sygic europe a iGO a jsem spokojeny, navigon jsem testoval asi 2 dny a okamzite sel pryc.
o 24.11.2009, 16:03 | Shr3k
Ajfoun stahuje A-GPS ephemeris data, která jsou nutná k rychlé sychronizaci s GPS satelity. Pokud A-GPS není a GPS v ajfounu není dostatečně citlivá, nemusí za jízdy vůbec dojít k synchru (anžto se poloha rychle mění). Řešení je vystavit ajfouna, aby viděl co nejvíc oblohy.
Navigačním SW to není - synchro GPS je funkcí GPS a jejího firmware.
o 25.11.2009, 09:05 | Daryl (A)
hasky: duvod nespokojenosti s navigonem ?
o 25.11.2009, 09:22 | haskyvr6
Daryl: pouzival jsem prvni verzi ktera jeste neumela navigovat na souradnice coz pouzivam v zahranici a neumela prujezdni body coz byl asi problem nejvetsi, taky docela dlouho nabihala. Sygic zase nedokaze najit dobrou trasu ktera by me vyhovovala ale diky prujezdnim bodu si ji dokazu upravit k obrazu svemu :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3266 sekund.