Navštíveno 451x

Ahoj všeci, potřebuju velkou radu. Potřebuju navigaci,která umí přehrávat MP3 během navigování,která má podrobné mapy čr a hlavně slovenska,prostě nějakou co nejlepší navigaci. hledám něco do 10 tis. je hodně těžké hledat jeden malinkej obchod někde v trnavě bez navigace.včera sem myslel že mě mr*ne. =) co říkáte třeba na TomTom GO 930 Traffic?? děkuji za rady

21.11.2009, 11:55 |
fredy šel bych jedině do TomTom v jakékoliv variantě
Ted ma tomtom nejakou tu navigaci, co posila na svuj vlastni satelit nejaky udaje ale pouze z tomtomu o tech zacpach :)
Trebas kdyz tam proste je na jedne silnici moc aut a nehybou se tak to vyhodnoti jako zacpu a posle te to jinou cestou pokud to je :)
Sam jsem to v praxi jeste nezazil ale znamej co ma PC firmu mi to rikal ;)
jasný rds,to mám taky je to dobrá věc. koupil sem navi tom tom go 730 traffic snad bude dobrá a budu spokojenej :-D

21.11.2009, 23:43 |
fredy ta novinka spociva v tom, že to umí počítat trasu podle dní v týdnu a taky podle času, taže když je předpoklad špičky v prujezdovém místě tak to automaticky umí přepočítat přes alternativní cestu a to rovnou po zadání cíle... ale v praxi možná zbytečná věc. TMC-RDS je myslím dostačující:)

22.11.2009, 00:34 |
clown TMC-RDS je myslím dostačující:) ... teorie ..
a praxe ??? 2 - 4 hodiny pozadu (dle ruznych for)
az tohle u nas pobezi tak jak ma, tak ta navi uz ziva nebude