Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > navigace

o Navštíveno 451x o
o 21.11.2009, 10:00 | RE5PECT
Ahoj všeci, potřebuju velkou radu. Potřebuju navigaci,která umí přehrávat MP3 během navigování,která má podrobné mapy čr a hlavně slovenska,prostě nějakou co nejlepší navigaci. hledám něco do 10 tis. je hodně těžké hledat jeden malinkej obchod někde v trnavě bez navigace.včera sem myslel že mě mr*ne. =) co říkáte třeba na TomTom GO 930 Traffic?? děkuji za rady

o 21.11.2009, 11:55 | fredy
šel bych jedině do TomTom v jakékoliv variantě
o 21.11.2009, 20:18 | Knightey-
Ted ma tomtom nejakou tu navigaci, co posila na svuj vlastni satelit nejaky udaje ale pouze z tomtomu o tech zacpach :)
Trebas kdyz tam proste je na jedne silnici moc aut a nehybou se tak to vyhodnoti jako zacpu a posle te to jinou cestou pokud to je :)
Sam jsem to v praxi jeste nezazil ale znamej co ma PC firmu mi to rikal ;)
o 21.11.2009, 22:30 | RE5PECT
jasný rds,to mám taky je to dobrá věc. koupil sem navi tom tom go 730 traffic snad bude dobrá a budu spokojenej :-D
o 21.11.2009, 23:43 | fredy
ta novinka spociva v tom, že to umí počítat trasu podle dní v týdnu a taky podle času, taže když je předpoklad špičky v prujezdovém místě tak to automaticky umí přepočítat přes alternativní cestu a to rovnou po zadání cíle... ale v praxi možná zbytečná věc. TMC-RDS je myslím dostačující:)
o 22.11.2009, 00:34 | clown
TMC-RDS je myslím dostačující:) ... teorie ..

a praxe ??? 2 - 4 hodiny pozadu (dle ruznych for)
az tohle u nas pobezi tak jak ma, tak ta navi uz ziva nebude
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3258 sekund.