Navštíveno 480x

20.11.2009, 22:52 |
fredy znamej me dal mini notebook Acer Aspire one, ma tem legalni XP home a kvuli pozadavkum v jeho zamestani tam potrebuje pry XP profi, přemýšlím jak nejednodušeji to předělat, nedá se třeba udělat změna licence na profi a předělalo by se to aktualizacema? počítám že to je u microsoftu sci-fi. takže to budu muset asi přes flashdisc přeinstalovat. nebo je jina varianta?
ofiko cestou jedině zakoupit licenci XP pro, ale jinak instalačku profiku šoupnout na flashdisk a spustit instalaci - inovovat systém a hotovo, nebo externí CD mechaniku a to samé ...

21.11.2009, 00:01 |
clown si pujc USB > IDE ci SATA redukci a pripoj normos mechaniku .. , nejcistci reseni :o)
pripadne origo CD nakopiruj na USB flash a zkus to .. , a modli se, aby to nechtelo si oliznout CD.
licenci budes potrebovat jinou, tusim, ze by mel stacit XP Pro Upgrade KIT, nebo legalizacni kit.
aktualizacema to fakt nedotahnes
instalace XPcek musi mit upravenou instalacku, aby se to dalo instalovat z USB. doporucuji spise tu ext mechaniku, nez se jebat s flashkou....
jj jak píšou kluci nademnou, jestli si chceš udělat výlet z Brna, tak se zastav, zkusíme to tam nasypat.

21.11.2009, 11:19 |
fredy :) tak jsem se do toho pustil podle tohoto postupu
[ Link ] ale neaří se mě asi naformátovat flash disk, hodí mě to tento error a o jsem zkoušel i jine kousky co mam doma

21.11.2009, 11:20 |
fredy | Upraveno: 2009-11-21 11:21:49

21.11.2009, 11:26 |
fredy přesto jsem pokračoval dále, vbral jsem pole popisu umístění instalace XP a měl jsem zadat písmenko pod kterým je flash disk, ale tam jsem zkončil, prostě mě to neche vzít, mám ho pod písmenkem E, zkoušel jsem to i E: ale vždy mě to napsalo toto a nejsem schopnej se dostat dal:(

21.11.2009, 11:26 |
fredy myslim že by mohla být chyba v tom formatovani, ale nechapu jaka...

21.11.2009, 11:51 |
fredy oboje flash disky co tu mám jsou 16GB nemůže to být tím?
Jojo taky jsem na tomhle zkejsnul, taky mi to neslo ...
tak jsem se na to vysral a hral jsem si s CD-RW :)
(chtel jsem testovat naitegrovat ruzny balicky a ovladace do XPcek kvuli snadnejsi instalaci) ale u tebe bude nejelpsi ta extarni mechanika :)
použij program wintoflash. Je to velmi jednoduchý. Minulý týden jsem to tím udělal na poodobnej ntb.