Navštíveno 1511x

prosím o pomoc nevíte někdo kod barvy auta na fotce? nebo kde by se dala zjistit? prohledali jsme cele auto a nikde zadny štítek s kodem diky za odpovedi

v kazdy lepsi prodejne autolaku ti to zjisti :) btw. do kufru ses koukal poradne?

19.11.2009, 23:13 |
relax no je to sice pakarna, ale zajit si nekam do prodejny autobarev ... tam ti reknou kde je stitek, nebo jestli to je origo tak by i mohli vedet a kdyz tam nebude stitek ani nebudou vedet pucej ti vzornik a potom jen hledat a hledat .. neni to sice 100% ale moc na vyber nemas ...

19.11.2009, 23:14 |
relax hm zase pomalejsi ;o)
tady se hrajou zavody kdo driv odpovi jo? je to kamaradovo auto u svyho vim kde co mam jen jsem to zkusil jestli nekdo nebude nahodou vedet chtel jsem se vyhnout prave projizdeni katalogu jo a ten kufr jeste vyzkousime docela me ale zarazilo ze jsme nenasli ani tabulku s tlakama pneu zaludne auto ten peugeot
no ja mam treba tabulku s tlakama pneu u vicka nadrze:) chce to poradne prolezt ten kufr:) sem tam to tam byva:)
jasny dikes nevys nahodou o naky slusny lakovne v plzni?
plzen nevim, ale udelej si vylet, v Klatovech barvy-laky Zeman.

20.11.2009, 00:03 |
Komba Jo taky bych doporučil Zemana,skvěle se snim domluvíš a rádi poradí opravdu se všim a kolikrát mam k tomu výklad na půl hodinky:)sami si najdou číslo...a v Plzni bych zkusil tu novou lakovnu Jantar:)pořád o ní slýchám
hlavne jestli ten kod chce kvuli strikani tak na to rovnou zapomente,.. po tech letech uz davno ta barva nebude stejna jako ve vzorniku...
s kazdym takovymhle problemem automaticky jedu do prodejny autolaku kde mi namichaji presne tu barvu kterou potrebuju... ze vzorniku si vyberou zakladni barvu a k te zacnou primichavat... na brouka mi ju hledali hodinu a 3/4 :-))) mel jsem pokreslenej celej blatnik testovacima barvama... a nakonec se povedlo...
Presne jako luke-terenak. A jinak pug 306 ma stitek vzadu na kufrove pricce.

20.11.2009, 07:56 |
Hanes Peugeot to má u motoru, jak jsou klobouky tlumičů tak nekde poblíž jsou šedivý nebo žlutý písměna, jako nalakovaný sprejem podle šablony a to je kod barvy. Jestli to tam není jinde to nenajdeš.
jo u tech tlumicu neco je diky
z VINu nic nepoznas? Tam byva barva taky zakomponovana... ;o)