Navštíveno 896x

Vim ze tu bylo xkrat:) ale zajima me to:) Co kdybych dal do dalkovych hidky? konkretne ty co nabizi xenonman. Nechci je i do potkavacek. jen se mi libi jak to v noci paradne sviti a po zrovna frekventovanych silnicich nejezdim:) Bude to vadit nasim prislusnikum? samo ze na stk bych je treba vyndal:) Hlavne prosim zadny flame:))))
xenonu trva nez nabehne :) a vecne zapinani a vypinani xenonu neni dobry pro startery a ani pro vybojky :)
Cili nevim.

19.11.2009, 22:39 |
clown jak tu ukazoval xenonman, HIDky nejsou xenony, ale pouze imitace, takze nabihaj hned :o)
jen mi unika smysl, ale to neva :o)
HIDky funguji taky na systemu starter - vybojka :)
A nenabihaj hnedka, taky se "zhavej" nekolik vterin :)
Ale trebas jsou nejaky specialni co jsou rychly, to je mozny :)

19.11.2009, 22:49 |
clown vzdyt se koukni na to video od Xenonmana, co sem daval .., tomu to blika hned :o))))
co jsem to porovnaval, sviti mnohem lip nez zarovky a v noci jde hlavne o to aby bylo dobre videt:) Tak me prave zajima jak se cajti tvari na hidky v dalkovych
clown: jaky je ¨rozdil dle Tebe mezi HID a xenonem? :-)
ach jo kluci sakra poradi mi nekdo?:D budou kravit i kdyz budou hidky jen v dalkach?

20.11.2009, 10:18 |
foxos tak já myslim že když tě zastaví policajti tak to nepoznaj když dálky nemáš zapnutý ne??takže bych to vůbec neřešil

20.11.2009, 10:32 |
clown kral .., hadej .. :o)
ale kdyz Xenonmanovi nabihaj HIDky rychle, a origo Xenony nabihaj jak nabihaj vzdy, tak je neco jinak ne ??? :o))
jinak nerikej, ze nepoznas na prvni pohled auto, co ma HIDky .. dle barvy svetla (modra je dnes COOL) a dle toho ze 99 procent z tech aut oslnuje, protoze, kdyz uz maj COOL barvu, tak to musi mit i COOL dostrel jako origo Xenon svetlo :o)
poznas kvuli barve, kazdej chce 6000K a treba i u novych aut je uz 6000K z vyroby, philips to tusim dela
pokud si koupis HIDky se 4300K nepoznas nic, to ze to oslnuje je ze kazdej tam flakne co mu prijde pod ruku, my nabizime treba u H7 dve verze, jak do cocek tak H7R do paraboly ktera ma stineni stejne jako originalni D1R nebo D2R
a mame taky v nabidce prestavbovy Bi-xenon cocky urcene pro puvodni patice, v jednom aute to mam taky a parada, nikdo neblika, nikdo si nestezuje
fabie oslnuje uz z vyroby, to same oktavky
clown: HID je zkratka pro high intensity discharge - tzn cesky "vybojka" tzn HID je treba zarivka, sodikova lampa v poulicnim osvetleni... stejne tak jako xenonove vybojky v aute..
to ze to xenonmanovi prepina rychle na dalku neni podle me rozsvecenim vybojky zvlast pro dalku ale bixenonem.. tzn vybojka sviti furt stejne jen se tam elektromagnetem odklapi "clonka" ... ale treba se pletu, nezkoumal sem co tu xenonman daval za videa...

20.11.2009, 11:15 |
clown ja problematiku chapu :o)) jen jsem z toho vylecen :o)))
Xenonman jsem daval sve video s tema HIDkama 2. kvality (v dalkovech), co se hodi prave do dalek , dle videa spinaj super rychle, samo, ze neni videt, zda jsou studeny, ci uz byly nastartovany. .. ale to je jako kazda TV reklama :o)
natočeno ihned po startu studeného vozidla
[ Link ]
jinak mam bixenon coz je na fotce videt + ještě dálková původní žárovka je osazene ještě xenonem

20.11.2009, 11:48 |
foxos kral007: máš nějakej odkaz na ty xeny jak píšeš že jsou s tim stínítkem?to mě docela zajímá
clown: tak to je zajimavy.. ja mam v motorce a na kole :) oboje nejaky origo automobilove.. jedno z VW jedno z peugeota.. a oboje sviti par vterin bidne.. takze asi udelam xenonmanovi kseft do motorky do dalky a do auta bych to mozna jen do dalkovejch uzil...
kazdy xenon startne rychle ale trva nez se spravne rozsviti tak stejne xenonmanove hidky, bliknou rychle ale krasne jde videt jak se pak dorozsvicuji, plno lidi tady resi jak posetrit xenony aby je zbytecne nezapinali a pak tady mrdnete hidky do dalkovych kdy jak to startovaci trafo tak vybojka do mesice odejde a to bych rekl jen beznym pouzivanim dalkovych nehlede na intenzivni blikace pri kazdem predjizdeni, sorry ze kazim kseft ale pro me totalni bastl, blbost a vyhozene prachy, radsi prestavet na bixenon
Moje zkušenost s Xenonama je taková, že ty čínské nabíhají pomalu. Sám je mám na autě a viděl jsem to i u jiných. Jestli jsou nějaké rychlé to nevím. Co jsou, ale originály, tak ty zapálí okamžitě, akorát se trochu změní barva světla a to je taky vyzkoušené a vysledované. Mám totiž zrovna originál i z čočkama, který chcu zabudovat místo číňanů. Jinak jak se ptáš na ty poliše, tak jsem na takové dva agilní mladíky natrefil a ti mě pěkně trénovali, naštěstí mě pak pustili. Paradoxně jsem teď zrovna prošel technickou i s xenonama a jediné na co se mě pán zeptal, jestli jsem si je tam dával sám :-). Takže je to o štěstí a lidech.