Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help: Octavia1 kontrolka oleje

o Navštíveno 619x o
o 18.11.2009, 22:15 | TomasW
Prosím o radu. Mám O1 1,6 74kw a dnes při jízdě domů mi začala blikat kontrolka oleje, bylo to cca. 200m před benzinou tak jsem hned zastavil, zkontroloval olej, který byl pod ryskou... tak jsem koupil litr oleje, cca 0,7l jsem dolil. Olej sahal do půl rysky. Nastartoval jsem a po 300m zase začala blikat kontrolka i když tam olej byl dolitý, tak jsem raději zastavil u baru, dal si kafe a doufal jsem, že olej sedne bude pokoj. Bohužel to bliká pořád, musel jsem ujet ještě asi 5km domů a celou dobu blikal... jen na chvíli cca. 1 minutu to během jízdy přestalo, ale pak zase začalo :-( V motorech se ABSOLUTNĚ nevyznám. Netušíte co může být špatně?? Olej v autě je. Díky

o 18.11.2009, 23:08 | Jindrs
bud odeslo cidlo nebo to nemaze
o 19.11.2009, 09:01 | TomasW
A nějaký důvod proč by to nemazalo??? Auto jezdí pouze velmi krátké trasy... jen ojediněle jedu 100km a více. Nějaká nejhorší varianta ať jsem připraven na nejhorší? :-)
o 19.11.2009, 17:25 | Draxx
Bud koupis cidlo nebo motor = )
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3082 sekund.