Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Fotomaniaci: Panasonic FZ28

o Navštíveno 579x o
o 18.11.2009, 19:22 | Losky
Ahoj, vlastním skoro rok tenhle EVF foťák a chtěl bych se zeptat, když natáčím HD video, tak cca 3min natáčení zabere 500mb. To mi až tak nevadí, mám velkou sdhc kartu, ale co s tím potom? Používám to jen na příležitostné natáčení, ale pak se na to doma třeba mrknem na hd ready plasmě a jedná se mi o co nejlepší obraz a i menší kapacitu paměti. Dá se to video nějak zmenšit kapacitou? Ono dát pak na jedno dvd záznam dlouhý max půl hodky mi nepřijde ideální. Moc díky. Ještě dotaz, známej mi nabízí pár měsíců starý Panasonic F7Z nebo tak nějak, je to asi nejlepší kompakt od panasonicu. Má horší opt. zoom, ale líbí se mi, že ho člověk hodí do kapsy. Jsou tak nějak srovnatelné, nebo ten můj je o dost lepší? Díky

o 19.11.2009, 12:52 | Bucci
neznám tenhle model, ale nejde omezit natáčení ve fullHD jen na HD 12xx x96x???
o 20.11.2009, 06:53 | Losky
ne ne. Je to ultrazoom
o 20.11.2009, 09:09 | jackobo
ahoj. video z toho leze klasika HD ready tzn 1280*720pix a predpokladam ze to bude asi *.mov format, cili bych se asi mrknul na netu po nejakym konvertoru napr. do *.avi ci *.mpeq, pri tom prevodu do jinych formatu muzes mmj zadat ruzne paramtery pro kompresi atd. Tady bych asi videl cestu jak nemit pulhodinovym videem zaflakany cely DVD. Samozrejme si s tim pohrat a vyzkouset tak nejak, aby to zase nebylo na ukor kvality :)
Ten druhej Panák, nema to bejt FZ7 ? :)
o 20.11.2009, 11:48 | Bucci
Losky... vim, co je to zač, ale neznám přesně, zeptej se DJ.Ufika (ten to má taky - tušim)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3423 sekund.