Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nějaký kulturista najde se tu?

o Navštíveno 686x o
o 17.11.2009, 23:27 | DaveX
Potřeboval bych trochu poradit :) Kdysi jsem měl kontakt ale už nemám bohužel. Tak kdyby někdo poradil s jídelníčkem, byl bych rád.

o 17.11.2009, 23:37 | BATMAN
Cvicim 12 let a stejne si nedovolim radit ti takhle na dalku kdyz nevim jak vypadas a jak yjsi telesny typ.
Rozhodne takove rady nehledej na foru o autohifi ale tam kde se tim zabyvaji....

[ Link ]
[ Link ]
o 18.11.2009, 00:00 | Radeggast
Jak jsem někde viděl psáno: vajíčka, ryby, kuřecí maso, ovoce a zelenina... :) Nebo tak nějak... :-)
Jinak jako Netopýří muž...
o 18.11.2009, 00:11 | Fox_cali
jist minimalne petkrat denne, pocitat si sacharidy a bilkoviny a hlavne jist pravidelne, jist banany, kure, ryzi, syry, a viz linky nahore, velmi dobre rady, je to otrava kazdy den prisny rezim, zalezi jak to se sebou myslis, jestli trochu porost abys nejak vypadal a nebo zavodne kulturistiku, nekdo maka 5 let a vypada jak nekdo kdo maka rok, je to o zradle a vbc bych se nebal shakeovych proteinu
o 18.11.2009, 07:16 | píďa363
tak to se mě netýká. ve vašem výčtu jsem nenašl, hovězí, grilovaný prase, nějaký salámy a pomazánku jim stěží 3 krát za den. :-) Ale každýmu kdo to dodržuje, držím palce
o 18.11.2009, 08:52 | Phitypaldy
Jako BATMAN, mrkni na ronnie a tam se doctes vse potrebne. Tezko radit jidelnicek, protoze to neni jen o tom, ze budes jist podle toho jak ti nekdo poradi. Spravny jidelnicek se odviji od spousty faktoru.
o 18.11.2009, 11:02 | Arnie_one
Tak preju hodne zdaru : jinak jako ostatni www.ronnie.cz uz sme to tady probirali mockrat.
o 18.11.2009, 12:36 | rebel
Mcdonald a kfc
o 18.11.2009, 12:52 | Monička
Neporadím nic nového jen jako kluci.. Mrkni na odkazy.. Když sem boxoval tak sem se snažil jíst správně, ale ne nato abych nabral.. TEd už je po boxu a i po cvičení, ale když sem cvičil, tak sem snědl vše co jsem viděl.. Nechtěl sem být totiž vyrýsovanej ale mohutnější.. A dařilo se. Puvodní váha byla 75kg a když už sem končil cvičení tak váha se dostala na 91kg.. Chtěl sem více kolem 105kg, ale ukončil sem to.. :-((
o 18.11.2009, 20:24 | crestik
já si cvičím jen tak, abych měl nějaký pohyb...kámoš se přidal, začal se tomu dost věnovat, číst, radit se, atd. Dodržoval všechny ty doporučené dávky, za půl roku měl neuvěřitelný nástup, a nic nesypal, apod. Pak šel na kontrolu, a doktoři mu změřili nějakou extrémní hodnotu čehosi, jestli cholesterolu, nebo čeho, už nevím. Takže s tím musel přestat, a krutě přehodnotit.
o 19.11.2009, 08:43 | DaveX
Jo já už to probral s BATMANEM a pár věcí jsem si přečetl. Jde mi jen o pálení tuku tak tomu musím přizpůsobit trochu jídelníček a zapojit víc pohybu.
o 19.11.2009, 09:11 | Luke_288 | Upraveno: 2009-11-19 09:13:08
jako crestik, cvičim protože mě to baví, životosprávu neřešim, nějaký ideály o nárůstu svalů mě přešly...ale taky těch svalů moc nemám :)
DaveX: na pálení tuků je dobrý nějaký aerobní cvičení. mě v sezoně baví dost běhat, když jsem to dělal cíleně kvůli shození tuků, tak se mi to moc nevedlo, letos jsem běhal zas jen tak ze srandy a šlo to tak nějak líp...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3139 sekund.